Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
RJ:
Z tego co wiem sa ludzie, ktorzy kosza takie karawany sami. Maja buildy zrobione do walki pvp to fakt co jednak nie znaczy, ze karawany nie powinny byc silniejsze niz sa teraz...
Kostuch:
Tutaj mała uwaga, co do tłamszenia karawan z mini przez żądnych lootu niskolevelowców. A raczej sugestia dla devów, jak można utrudnić im życie. Wystarczy nieco oddalić od siebie ochroniarzy z minigunami. Chodzi o to żeby uniemożliwić albo przynajmniej zredukować sytuację, kiedy gracz ustawiając się odpowiednio w momencie ataku powoduje, że bezmyślnie prująca z minigunów ochrona wybija się sama.
TommyTheGun:
+1
Sam prulem do nich z deserta i obiegalem do okola, ustwaiajac ich tak zeby sami wlazili sobie pod lufe kiedy mnie gonili :)
(12+2 AP, ah oh!)
Vordarod:
Co do tych strażników zawsze mnie dziwiło czemu daje się im miniguny i inne zabawki prujące seriami zamiast broni precyzyjnej. Wedle mnie jest to niewielki błąd twórców ponieważ.
- jeśli 4/6 zbirów ma coś walącego serią to sami wykańczają swoich towarzyszy jak już było powiedziane. i wystarczy się odpowiednio ustawić żeby wygrać o wiele łatwiej.
- wracając do broni precyzyjnej, tzn wszelkiego rodzaju snajperki/hunting rifle/plazma/laser/bazooka(chodzi mi tu o nie zahaczenie swoich przy strzale), można by nakazać NPCom celowanie w części ciała, co nie tylko by skutkowało obrażeniami ale również zwiększało znacznie ilość trafień krytycznych, co za tym idzie wszelkiego rodzaju urazy były częstsze, i wierze w to ze nawet wypakowani graczy by się wycofywali z walki np. po trafieni w oczy czy ze złamaną nogą i ręką.
A i jeszcze jedna sprawa ostatnio trafiłem na spotkanie NCR Caravana VS Raider, to sobie myślę pomogę NCRom odstrzeliłem 2 klesi a jako że byłem blisko to zaczynam zbierać fanty i widzę na monitorze "leav that stuff" i seria. Czy nie dało bysie może tego jakoś rozgraniczyć kto co ustrzelił?
manero:
To o czym mówicie jest w tej chwili najmniejszym problemem. Przecież od dobrego tygodnia nie da się grać z powodu lagów, a od kilku dni z powodu sypiącego się serwera. Wydaje mi się, że ku temu powinno się zwrócić uwagę. Natomiast na naszym pod forum jak i na general games discution temat nie istnieje :-\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version