Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Raien:
Do wszystkich zainteresowanych. Parenaście postów temu wspominałem o projekcie miasta ala Barter Town. Jeśli chcecie wiedzieć więcej to zapraszam:
http://fodev.net/forum/index.php?topic=186.0
Co do Kaamila aka Dark Angel. Ten koleś jest dziwny. Przed wipem jak był w Guardians stał w NCR i krzyczał czego oni nie mają w bazie, wypowiadał wojny gangom itd. Wyleciał z 2 gangów za kradzieże i teraz znowu udaje twardziela "jaki to on jest mocny", szkoda że tylko w gębie. Taki typowy krzykacz, więcej mówi niż potrafi. Byłem świadkiem niektórych wydarzeń, więc wiem co mówię.
Florek, poszedłeś na wojnę z BoS? :D
Florek:
--- Quote from: Raien ---Florek, poszedłeś na wojnę z BoS? :D
--- End quote ---
Jeśli ilość innych NPC w enco jest podobna to ja podziękuje za wojnę nawet ze zwykłymi traderami! :D
Co to za armie są w ogóle!
Ps. Zróbcie jakieś fajne widowisko Enklawa - BoS (ale bez ew. lootu). :P I bez "przypadkowych" zgonów graczy. :D
baaelSiljan:
--- Quote from: scypior on December 29, 2009, 12:25:05 pm ---Nie róbcie z tego wątku syfu, i tak już jest najdłuższym wątkiem na całym forum. A już jak zaczniecie się nawzajem przezywać(co już robicie) to wiecie gdzie ten wątek poleci.
--- End quote ---
To tak w kwestii offtopa :) No jest najdłuższy bo jak się okazuję (co znalazłem szukając informacji o OS Fallouta i alternatywnych silnikach) regularnie w odstępach rocznych, różni ludzie zauważają, że największa baza fanów serii BIS to Polska, Rosja i Czechy (notki z lat 2003-2009). Ciekawy to musi być rynek, skoro tak zaciekle walczą o tą grę.
Wracając:
Florek nie ty jeden, mnie tak napada regularnie stado psów, każdy zadaje 2-3dmg, ginę w sekunde :)
DANG3RZ0N:
WOW!!
Mocne te nowe encountery :D.
hmm ciekawe ile osób potrzeba by sie na takie coś zamachnąc^^ no to teraz tylko czekac aż sie spotka karawanę która bedzie lepsza niz nie jeden event;p
Wichura:
--- Quote from: Florek on December 30, 2009, 12:53:31 am ---Jeśli ilość innych NPC w enco jest podobna to ja podziękuje za wojnę nawet ze zwykłymi traderami! :D
Co to za armie są w ogóle!
--- End quote ---
Ależ, ośmiu plugawych raidersów, z których co najmniej połowa ma pukawki, przy odrobinie szczęścia i pomyślunku rozbijam na atomy w pojedynkę. Nie próbowałem jeszcze tłuc karawan w obawie o karmę w miastach, ale patrząc ilu ich jest i co trzymają w rękach, pewnie nie dałbym sam rady.
Podoba mi się to, wreszcie jest jakieś wyzwanie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version