Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
baaelSiljan:
po terminie, ale nie mogłem się powstrzymać :)
ok Skejwen już mówie, złe jest to że nie mogę wejść do gry i cały dzień (ostatni możliwy na grę) nudzę się na forum :D
Raien:
--- Quote from: skejwen on December 27, 2009, 10:10:59 pm ---Przeciez odpowiedz od Lexxa juz dostaliscie... Zamiast robic wielkie projekty - spytajcie co jest potrzebne i tym sie zajmijcie... chyba ze macie ambicje na zrobienie wlasnego moda (niekoniecznie online) ;)
A tak swoja droga, to zamiast tutaj za przeproszeniem napierdalac jaka to trawa wczesniej byla zielensza zabralibyscie sie za podsumowanie tego co zle i dobre... i napisala jakas konstruktywna krytyke...
--- End quote ---
Po pierwsze - żadnej odpowiedzi nie dostaliśmy, bo co innego jak zapyta ktoś ogólnie, a co innego jak dostanie cały projekt ze screenami, dokładnym opisem, pomysłami i sugestiami. Cała paczka waży 4,5 mega więc trochę tam tego jest. Nie widziałeś, nie wiesz to zamknij się i nie oceniaj.
Po drugie, czytaj dokładnie wszystkie posty. Ja i parę osób napisaliśmy co można by wprowadzić, a co znieść. Z tego co widziałem na kanale 2238 to Twoi koledzy sami niedawno płakali. Może sam coś dodasz jeszcze od siebie? Nie chcę flame'a robić, ale czasami niektórzy zamiast napisać coś konkretnego to pieprzą głupoty.
Rejfyl:
Skejwen a kogo Ty tu reprezentujesz? Skąd taki ton? Może należysz do grona twórców fonline a ja nic o tym nie wiem. Jeśli tak to przepraszam. To oczywiście źle, że gracze mają jakiś własny pomysł i próbują go grę wprowadzić. Obejrzałeś 2 screeny i juz masz wyrobione zdanie o projekcie. Nie wiem skąd ta arogancja u Ciebie.
ToiToi:
Co do karawan, o których była mowa:
Bardzo fajnie by było gdyby do określonej godziny musiało się zebrać kilka osób(np. max 6) i gdyby zebrało się mniej (np. 3) to zostało by to npcami uzupełnione, a później na zakończenie do wybrania exp lub kasa. Kiedyś gdy była zamknięta beta było można się nająć do karawany, ale usunęli to pewnie dlatego, że za łatwo wzbogacić się było (przynajmniej tak myślę).
Florek:
Po sugestiach i pomysłach widzę, że jest tu kilku graczy świata Neuroshimy! :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version