Other > Československé fórum

Problem

(1/2) > >>

KILL N DIE:
Nazdar chcem sa opytat:
dneska oklol 16:00 bol mensi vypadok a ja som mal akurat encaunter SF caravanu a vtedy vypadol server pripojil som sa a nemam zrazu nic vobec mal som combat armor mk2 554 223 nabojov LSW 13 stimpackov raketomet s 4 raketamy AP a 10 normalnych rakiet chvilu som s nimiu bojoval zil som no zrazu vypadok a nemam nic
da sa to nejako vyriesit? dakujem s pozdravom KILL

Sius:
Byl si na stejném místě nebo si zemřel a byl si na respawnu či jak? Z 99.9% se ti itemy nevrátí, jen pokud by se prokázalo, že jde o bug, ale rollback nebo výpadek+smrt jsou pravděpodobnější.

KILL N DIE:

--- Quote from: Sius on July 29, 2010, 07:04:29 pm ---Byl si na stejném místě nebo si zemřel a byl si na respawnu či jak? Z 99.9% se ti itemy nevrátí, jen pokud by se prokázalo, že jde o bug, ale rollback nebo výpadek+smrt jsou pravděpodobnější.

--- End quote ---
no  zapol som a zapla sa global mapa a bol som na mieste kde boj zacal

kishi:
Denska asi byl nějaký update. Tak sem dal update a nic. Přenistaloval sem hru a těd mi nejde ani spustit. Nevíte čím toje? Děkuji

Sarakin:

--- Quote ---IMPORTANT:
Run the updater to receive new files and delete the file named 94.23.237.127.2238.cache in the data folder.
In the FOnline.cfg file, find the line "PatchDatPath=fonline.dat" and change it to "PatchDatPath=faction.zip".
DAT files entered deprecation stage, whenever a .zip file with the same name is downloaded, the corresponding .dat can be deleted. In addition, fonline.dat is deprecated.

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version