Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (66/105) > >>

Havoc87:
Już widze Event wielki z 80 graczami.... "POSZUKIWANIA KROWY XOENA", wszyscy w APA, z gaussami, turboplazmami i vindicatorami....

xoen:

--- Quote from: Szef on January 09, 2010, 12:15:49 am ---Nie, ale zagubiłeś się w tej dyskusji.. jeszcze na Ciebie nie najechałem osobiście ani razu. Radzę przemyśleć swoje zachowanie, bo złapałeś zerka i rzucasz się na wszystkich. Ochłoń.

--- End quote ---
nie, słuchaj, to Wy złapaliście pomyśł na zaistnienie i NIKT nie pomoże, polaczki.
powiem krótko - nie wnikam, wiem, jak to jest, gdy mamy net, w realu wystaqrczyłaby przebieżka i zapierdol takiemu cwaniakowi, jak Swoorr, ale nie ma bata, mamy net i piuntek i rzundzą gnoje.

zgłosiłem topic do usunięcia, ja Wam, drodzy moi na mojej stracie, dla was smiesznej widać, nie dam zarobić setki postów, znam takich gnoi od lat i powiem krótko, Polaczku, do ROBOTY, net ci się szybko skończy studenicku.
Tyle.

Swoorr:

--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 12:20:15 am ---To kiedy masz 12 urodziny?

--- End quote ---

to w przedszkolu ucza liczyc ? czy w domu masz korki od rodzicow?

jodwig:

--- Quote from: Havoc87 on January 09, 2010, 12:20:26 am ---Już widze Event wielki z 80 graczami.... "POSZUKIWANIA KROWY XOENA", wszyscy w APA, z gaussami, turboplazmami i vindicatorami....

--- End quote ---

Biorę udział!

Allano:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 12:20:49 am --- nie, słuchaj, to Wy złapaliście pomyśł na zaistnienie i NIKT nie pomoże, polaczki.

--- End quote ---

Jak mamy Ci pomóc kretynie jak serwer off?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version