Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
Radzu:
Jeśli dobrze doczytałem info od devów to w odpowiedz na zagubioną krowę xoen'a zamknęli serwer i poszli jej szukać (szukają buga który powoduje właśnie takie zniknięcia), prawdopodobnie serwer będzie wyłączony kilka dni lub tygodni dopóki nie znajdą krowy ....
Zadowolony ?
xoen:
--- Quote from: Allano on January 08, 2010, 11:40:00 pm ---Miałeś iść, więc - spierdalaj!
--- End quote ---
no ale masz ten dyplom czy nie?
--- Quote ---Jeśli dobrze doczytałem info od devów to w odpowiedz na zagubioną krowę xoen'a zamknęli serwer i poszli jej szukać (szukają buga który powoduje właśnie takie zniknięcia), prawdopodobnie serwer będzie wyłączony kilka dni lub tygodni dopóki nie znajdą krowy ....
Zadowolony ?
--- End quote ---
Devovie, jak się po sylwetrze odnajdą, to mozę poczytają, jak sie robi SKRYPTY.
i oddadzą mi krowę.
a te gnojki z wyższym niech juz bujają.
Swoorr:
WY-PIER-DALAJ
WY-PIER-DALAJ
WY-PIER-DALAJ
WY-PIER-DALAJ
WY-PIER-DALAJ
WY-PIER-DALAJ
wrednypiwosz:
xoen - nikt Cie nie zmuszał do brania udziału w beta-testach. Podpisywałeś jakieś umowy?
Wichura:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 11:39:31 pm ---wiem wiem, masz dyplom z eurostudiów.
pouczaj mnie dalej, jak się ma error silnika FO skradzionego fimie, gdzie kulegen nie mają pojęcia, jak go naprawić.
Kojarzysz moze typy, które piszą na onecie? to jest TO SAMO.
Ci ludzie po prostu mają gdzieś, oni chcą ZAISTNIEĆ, nawet tu, lol...
to jest żenada.
--- End quote ---
Sam jeździsz Volkswagenem!
I zaprawdę powiadam po raz wtóry, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version