Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
Dark Angel:
Polecam ci KerUr spalić zasilacz tak jak ja i zrobić przerwe ;)
Ja myśle ,że to NADAL NIC NIE DA .. Blokada relogu = partycje . Jak zablokuja relog z partycji na partycje to wtedy pozostaje mi granie na laptop / komputer a tego mi nie zabronia :> ( och fucking shit ja mam jeden router ) trudno bedzie zdefinowac kto nie gra na paru kompach a kto ma brata :> Ostatecznie ci co maja jeden komputer zmienia IP :>
KerUr:
--- Quote from: Wichura on June 10, 2010, 10:20:37 pm ---Może wyjdź na jakiś spacer, przewietrz się trochę czy coś? Nawet jeśli ktokolwiek podejmie się tłumaczenia najsmaczniejszych kąsków z tego topicu, wątpliwe by znalazły się tam twoje wynurzenia, zwłaszcza doprawione tymi wszystkimi wykrzyknikami. I ty chciałbyś stanowić o kształcie tej gry. Bogowie, trucizny!
I niestety słabo u ciebie z czytaniem, wrzuć nieco skill pointsów w speech. Z tego powodu nie podejmuję się więcej polemizować z tobą w tym temacie. Wygrywasz i zabierasz moje złoto.
--- End quote ---
Zanczy zabolało cie stwierdzenie ze głupi jestes ?? Boże na dodatek miękka pipka.
Speech to czytanie ? rzeczywiście lepiej skończ z taką polemiką.
--- Quote from: Dark Angel on June 10, 2010, 10:39:11 pm ---Polecam ci KerUr spalić zasilacz tak jak ja i zrobić przerwe ;)
Ja myśle ,że to NADAL NIC NIE DA .. Blokada relogu = partycje . Jak zablokuja relog z partycji na partycje to wtedy pozostaje mi granie na laptop / komputer a tego mi nie zabronia :> ( och fucking shit ja mam jeden router ) trudno bedzie zdefinowac kto nie gra na paru kompach a kto ma brata :> Ostatecznie ci co maja jeden komputer zmienia IP :>
--- End quote ---
No z takim myśleniem to ta gra ma taką przyszłość ze hohoho O_o
Rejfyl:
KerUr: a jaki skill jest wg ciebie najblizszy "czytaniu" w falloucie?
Sa też programy do tego by nie trzeba bylo nawet z partycji korzystać. Poważnie, może nie skupiajmy sie tak na zabezpieczeniach, ktore i tak moga byc złamane, ale na zmianach jakie muszą nastąpić w grze, by nas do tych altow/fast relogow nie zmuszala. Wichura, mysle że moglbys zebrac fakty do kupy i umiescic na anglojezycznej częsci forum. Mój angielski niestety nie jest na tyle dobry bym sie tego podjal.
Dark Angel:
Gra ma przyszlosc . A taka ekipa przekretow jak my robi wszystko , zeby pokazac admina i udowodnic , ze jeszcze maja przed soba duzooo roboty ;D
KerUr:
--- Quote from: Rejfyl on June 10, 2010, 10:46:08 pm ---KerUr: a jaki skill jest wg ciebie najblizszy czytaniu w falloucie?
--- End quote ---
czekaj niech pomyślę ....nie ma takiego ? ale skoro upieracie sie ze speech (ang. rozmowa, przemówienie ) odnosi sie do czytania to macie moje gratuluje w sprawie waszego angielskiego.
Fakt rozmowa o zabezpieczaniu nie ma sensu , skoro ludzie na oficjalnym forum mówią co będą robić aby wykorzystywać niemoc devów. Wichura zwracam honor co do ludzi, a Dark Angel jest tego pięknym przykładem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version