Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (13/45) > >>

Wichura:
Ktoś każe ci tu siedzieć? Jakiś obowiązek trzyma? Wszak w kupie siedzą tylko muchy, głupawe insekty.
Bzz, bzz :>

Rejfyl:
Nie i chuj! Ma być tak jak KerUr zarządzi. Pewnie została mu jeszcze zadra w sercu po tym, jak jego propozycje zmian w grze zostały wyśmiane i odrzucone:  http://fodev.net/forum/index.php?topic=3222.0.

Cieszę się, że ktoś zapełnił na forum lukę po Xoenie. Jednak nie ma ludzi niezastąpionych;D No i ta kolorowanka w postach.. POEZJA!

*wraca to żarcia gówna...eee grania w fonline 2238*

Bartosz:
Zastanawiam się cały czas czy zamknąć ten wątek, czy może jescze poczekać, aż rozrośnie się tak szybko jak słynny już temat o zaginionej krowie.

Chyba jednak zamknę.

Fleczer:

--- Quote from: Elmehdi on June 08, 2010, 11:04:55 pm ---Jeszcze więcej ograniczeń?  ;) Fleczer.. nie w tą stronę kombinujesz  ;)

--- End quote ---

Chodziło mi o to, ze wtedy z altów odpadają power buildy bo ich nie bedzię. :P

Wichura:

--- Quote from: Fleczer on June 09, 2010, 07:41:25 pm ---Chodziło mi o to, ze wtedy z altów odpadają power buildy bo ich nie bedzię. :P

--- End quote ---
Jeden z durniejszych pomysłów, jakie widziałem.
Naści tu "powerbuilda" wg twoich dziwacznych kryteriów:

Drżyj, bo wnet cię zowneduje!

Powerbuildy będą nadal, tylko inne. Kiedy ludzie zrozumieją, że liczy się przede wszystkim wiedza i skill w grze, a nie tylko punkciki w ludziku? Poza tym - biją cię powerbuildy? Zrób i wytresuj własnego i bij tamtych. Każdy może zrobić postać jaką chce.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version