Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
Tomowolf:
Najs bołt powiedział wszystko ten temat powinien powędrować do koszta/zamknięcia . Nie ma sposobu na zmniejszenie altowania bo wtedy gra straciłaby to coś - po prostu jak sie nie podoba czekaj na SDK przeróbp ostaw swój server a potem słuchaj lamentowania że nudno że nie ma PVP.
KerUr:
--- Quote from: Tomowolf on June 08, 2010, 04:03:56 pm ---Najs bołt powiedział wszystko ten temat powinien powędrować do koszta/zamknięcia . Nie ma sposobu na zmniejszenie altowania bo wtedy gra straciłaby to coś - po prostu jak sie nie podoba czekaj na SDK przeróbp ostaw swój server a potem słuchaj lamentowania że nudno że nie ma PVP.
--- End quote ---
W sumie to twój post jest prawidłową odpowiedzią na ten temat, on tylko ukazał swoje madafakostwo i uberplayerostwo przez co chwała mu za to ;]
Kilgore od kiedy blueshirty na enco z skorpionami noszą ammo do minguna ?
Czyli doszliśmy do prostej odpowiedzi.
Altów nie zlikwidujemy bo nie po to FO był robiony.FO to projekt o nastawieniu proPvP z elementami RPG , i jak sie komuś nie podoba to niech czeka na inne serwery lub uczy się cyrlicy.
PROSTE
temat jak najbardziej do zamknięcia
PS much rządzą
vilaz:
Na początku byłem zupełnie jak: -_- ale zaraz potem się przyjrzałem i byłem O.O skończyłem czytać w błogim ;D
Sporo zostało powiedziane i cieszę się z tego. Nice_Boat +1 Padło sporo dobrego słowa. No i fakt crafting się rozwinął niesamowicie.
KerUr dobiłeś kiedyś postać do 21 levelu? Ja jeszcze nigdy :] 19 czy tam 20 to był max. ale grą i tak się cieszę i sprawia mi ona mnóstwo frajdy, nawet pomimo ginięcia raz za razem. Coś za czym stoję murem to jest, pewna ochrona dla nowych graczy np. do levelu 5 czy coś... w tej chwili przypływ nowych graczy jest minimalny, właśnie z powodu uber-harshness, który jest równocześnie plusem jak i minusem gry :P.
Wichura:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:12:16 pm ---temat jak najbardziej do zamknięcia
--- End quote ---
Nie tak szybko - chciałbym jeszcze wiedzieć, w jaki sposób ograniczyłbyś PvP. Naprawdę mnie to ciekawi.
--- Quote from: vilaz on June 08, 2010, 04:17:41 pm ---w tej chwili przypływ nowych graczy jest minimalny, właśnie z powodu uber-harshness, który jest równocześnie plusem jak i minusem gry :P.
--- End quote ---
Jako etatowy wywlekacz nubów spod śmietnika śmiem twierdzić, że to nieprawda, nowi gracze ciągle przychodzą. Jeśli jest ich mniej niż np. miesiąc czy dwa temu, to raczej z powodu zbliżających się wakacji i ładnej pogody, a nie harszowatości gry.
Nawiasem mówiąc start jest teraz łatwiejszy, a sam craft, przynajmniej tych zwykłych śmieci, również nie przedstawia większych trudności dla kumatego gracza. Lepsze zabawki, z wykorzystaniem surowców HQ, wymagają trochę więcej, ale właśnie dlatego są lepsze.
Kilgore:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:12:16 pm ---Altów nie zlikwidujemy bo nie po to FO był robiony.FO to projekt o nastawieniu proPvP z elementami RPG , i jak sie komuś nie podoba to niech czeka na inne serwery lub uczy się cyrlicy.
--- End quote ---
A kim ty kurwa jesteś, żeby oceniać, po co był FOnline robiony, czyje odpowiedzi są prawidłowe i czy temat jest do zamknięcia. Wyjdź ze swojej jaskini, poszukaj swojej zaginionej krowy i ... zaraz zaraz, czekaj, udało ci się w końcu kupić jakąś bazę? Bo słyszałem że z tym masz pewne problemy hehe..
--- Quote ---Nie tak szybko - chciałbym jeszcze wiedzieć, w jaki sposób ograniczyłbyś PvP. Naprawdę mnie to ciekawi.
--- End quote ---
On by wszystko ograniczał, a najchętniej te rzeczy, wobec których jest BEZRADNY. Jakie to słodkie, nie? Tak czy siak najbardziej mnie rozwalil fragment o "PKujacych dzieciakach robiacych ammo z x altow" ... Biedny KerUr, ciągle dzieciaki go zabijają :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version