Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (39/45) > >>

ISn2:
Ja sie tylko zastanawiam w jakich Wy czasach zyjecie, gdzie na co 5 rodzine przypada jeden komputer a dynamiczne IP i proxy to jeszcze sience fiction? Sam system kont jest dobrym rozwiazaniem ale niczego nie zmieni poza wygodniejszym zyciem dla tak zwanych "uczciwych" graczy. Rownie dobrze mozna by wylaczyc cooldown na relog umozliwiajac wszystkim rowne szanse w altowaniu. Konto przypisane do clienta, co to da? - odpowiadam nic, sciagam drugiego clienta odpalam na n-tym kompie. Wyjasnijmy sobie jedno - nie ma mozliwosci technicznego nakazania uzytkownikowi grania na jednym koncie/postaci, mozna go tylko zniechecic - a to sie nie opiera juz tylko na samym zniechecajaco dlugim procesie rejestracji... Zrozumcie do kurwy nedzy ze puki nie zostanie przewartosciowany system gry to zadne fiku-miku konta z jednym slotem na powebuilda nic nie zmienia... @vilaz nie lapie tylko po co sie jarasz ze ktos podal zblizony do Ciebie pomysl, polowy krolestwa i reki ksiezniczki za to nie dostaniesz...

vilaz:

--- Quote from: ISn2 on June 12, 2010, 09:30:13 pm ---Ja sie tylko zastanawiam w jakich Wy czasach zyjecie, gdzie na co 5 rodzine przypada jeden komputer a dynamiczne IP i proxy to jeszcze sience fiction? Sam system kont jest dobrym rozwiazaniem ale niczego nie zmieni poza wygodniejszym zyciem dla tak zwanych "uczciwych" graczy. Rownie dobrze mozna by wylaczyc cooldown na relog umozliwiajac wszystkim rowne szanse w altowaniu. Konto przypisane do clienta, co to da? - odpowiadam nic, sciagam drugiego clienta odpalam na n-tym kompie. Wyjasnijmy sobie jedno - nie ma mozliwosci technicznego nakazania uzytkownikowi grania na jednym koncie/postaci, mozna go tylko zniechecic - a to sie nie opiera juz tylko na samym zniechecajaco dlugim procesie rejestracji... Zrozumcie do kurwy nedzy ze puki nie zostanie przewartosciowany system gry to zadne fiku-miku konta z jednym slotem na powebuilda nic nie zmienia... @vilaz nie lapie tylko po co sie jarasz ze ktos podal zblizony do Ciebie pomysl, polowy krolestwa i reki ksiezniczki za to nie dostaniesz...

--- End quote ---

[Miejsce na niezwykle ciętą ripostę, coby nie zostać w tyle za intelektualnym poziomem dysputy.] To co jebać temat zaczynamy flame? Nie sądzę! chcesz trollować znajdź sobie do tego miejsce, tu trwa dyskusja.

Ja mam w domu łącznie z 4-5 PC (włączając laptopy) Myślisz, że chce mi się biegać jak powalonemu między monitorami i klikać postać za postacią? Może komuś będzie się chciało, trudno osoby te będą stanowiły najwyżej odsetek całości.

--- Quote ---Zrozumcie do kurwy nedzy
--- End quote ---
To mnie szczególnie bawi :3

--- Quote ---Sam system kont jest dobrym rozwiazaniem ale niczego nie zmieni poza wygodniejszym zyciem dla tak zwanych "uczciwych" graczy.
--- End quote ---
Chodzi ci o przeskok między kontami czy postaciami? Między kontami będzie ograniczony wedle klienta per PC albo IP albo hui wi jak. Nie znam się na tym. Zakładam, że się da skoro było proponowane. Między postaciami na jedym koncie, ściśle kontrolowane. Albo tak jak Imprezobus dodał z pojednczym cooldownem i prawem strzału. Dobra rzecz, fakt ja się nad tym głębiej nie zastanawiałem ^^ Ująłem to w "zbalansowaniu".

ISn2:
@vilaz czy jak wolisz, Fryderyku do Twojej wiadomosci moge sie jedynie ustosunkowac jakims madrym Chinskim przyslowiem typu "idac na ryby wez przynete".

NTR:

--- Quote from: yoger on June 12, 2010, 09:17:25 pm ---Wg mnie, jeżeli zasady ludziom nie odpowiadają - nie powinni grać. Z drugiej strony dla maniaków zabijania wszystkiego co się rusza, możnaby otworzyć drugi serwer, kompletnie bez ograniczeń. Pewny jestem, że ci, którym zasady przeszkadzają, po tygodniu bycia gnojonym na serwerze bez limitów wróciliby na ten.

--- End quote ---
A jak myślisz kiedy duże gangi mają większą przewagę? Jak jest dużo czasochłonnych ograniczeń i dużo możliwości ich omijania (dla wtajemniczonych), czy jak jest pełna swoboda i każdy może mieć tyle sprzętu ile chce?

Tomowolf:
Daje wam tutaj link: do mojego filmu pokazującego altowanie powszechne : http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0&feature=related

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version