Other > Československé fórum

Volná diskuze

<< < (14/16) > >>

Hololasima:

--- Quote from: Sius on November 02, 2010, 09:17:32 pm ---Tož keď sa tu handrkujeme jak lososi, tož by sme na seba meli aspoň hulékat nějakó tó hatlapaltčinó ne?

Vysvětlení: sralo mě jak něteří mods práskali posty z tudma do google trans a pak mleli máčky v general fóru. Teď ať si zkusí prknout první lajnu do translátoru :D.

--- End quote ---

Jasňačka kémo tys vopravdu boryš jak cyp ! Šak im dáame zkóuknót zač jest toho loket !

Jescri:

--- Quote from: Hololasima on November 02, 2010, 09:32:50 pm ---Jasňačka kémo tys vopravdu boryš jak cyp ! Šak im dáame zkóuknót zač jest toho loket !

--- End quote ---

Mám stejný názor, že Hololasima.

kishi:
Zdravim, včera sem začal hrát FOline a dokonce už mám stan  ;D  ::) ale chtěl sem se zeptat. Když se odstěhuji a půjdu dát stan jinam, Přenesou se i itemy?

Cpt.Rookie:
Ne. Vytvořením stanu nového se ten starý smaže včetně všech věcí.

Sarakin:
K tomu google translatoru, mne sa to tiez nepaci, ale tak vyzrali na nas, takze 1:0 pre nich :). Btw naschval si skuste hodit tie vase 3 vety do gprekladaca... ta 1. veta je tak pol na pol, ta 2. je imo celkom dobre prelozena tak pozor ! :D, ta 3. je naopak neprelozitelna  ??? Najlepsie je pouzivat frazy ako pouzil holo :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version