Other > Zaginione holotaśmy

Kupie / sprzedam / zamienię

<< < (9/17) > >>

CharlesFaux:
-juz nieaktualne-

kamis112:
Sprzedam 7x Pancor Jackhammer i 3x Plasma rifle za 50k all

Avoral:

--- Quote from: kamis112 on December 01, 2010, 09:12:20 pm ---Sprzedam 7x Pancor Jackhammer i 3x Plasma rifle za 50k all

--- End quote ---

Sława Twa jako osoby która zabija handlujących z tobą znacząco Cie wyprzedza.

More

kamis112:

--- Quote from: Avoral on December 02, 2010, 02:33:45 pm ---
Sława Twa jako osoby która zabija handlujących z tobą znacząco Cie wyprzedza.

--- End quote ---

Dziwnie to ujołes, ale dziekuje...   Chyba

jan0s1k:

--- Quote from: Red Dot on December 02, 2010, 10:18:02 pm ---Jak to jest że jeszcze bana nie dostałeś za te błyskotliwe teksty.

Edit:
Nie pisz mi takich błyskotliwych pm z mięsem bo mam wrażenie że masz coś z głową rejdżujący nastolatku. Fakt że są mega zabawne ale jednak nie pisz  ;D

Edit:
Dozer coraz lepsze pm piszesz... muszę skrzynkę opróżnić bo zaraz mi ją zapchasz, większego rejdżu nie wiedziałem  8)

Ta jest chyba najlepsza:
Odpierdol się wszechpolska cioto która jebie się w dupe z reszta wszechpolskich dzieci na zbiórkach - By Dozer  ;D ale mi pojechałeś ahahahahaha.

--- End quote ---
Tam masz dodatkowo na samym dole pm "Report to Admin", możesz więc skorzystać z tego ;)
btw, Usuń coś co jest ze mną związane na twoim forum, bo mi się śmieci w logu robią, że "xfire.com/community/nazwacommunity" probuje jakis dziwny link ode mnie pobrać, którego nie ma i "xfire.com/profile/twojprofilreddotowy" z takim samym czymś ;o (że Cię nigdy nie ma na IRC to tu Ci pisze ;p)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version