Other > Zaginione holotaśmy

Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania

<< < (24/31) > >>

Agito:

--- Quote from: Saumax on September 02, 2010, 02:31:32 pm ---uwierz mi, jeżeli masz gang i bazę to 15k to jest mały wydatek, ludzie na jedno TC wydają po 200k na muty (strzelam, nie orientuję się ile muty teraz stoją)

--- End quote ---

Saumax ja przed wipe mialem kolo miliona kapsli w eq i kasie a w wejsciu do outposta stalo 10 mutantow (bede na pc to wrzuce fotke - bo teraz pisze z lapka)
Przed wipe mutanty chodzily po 10-12k (te z minigunem) a minigun sprzedawales za 7k wiec mutant kosztowal imo 5k +koszt ubrania ...
FAKT FAKTEM teraz mutant z mini kosztuje kolo 50k u_U co jak dla mnie jest dziwnym pomyslem bo juz wole kupic babke z energy weapons bo sobie duzo lepiej poradzi =p

I jesli już mowisz o gangach to wracamy do tego co sam powiedziałem .. SAMEMU nie będziesz uzywał auta tylko pierw zbierzesz 5-6 osób żeby go tak łatwo nie stracić ...

Red Dot:
Gang a samotny gracz to duża różnica. Gra samemu zawsze będzie trudniejsza.

Agito:

--- Quote from: Red Dot on September 02, 2010, 02:49:28 pm ---Gang a samotny gracz to duża różnica. Gra samemu zawsze będzie trudniejsza.

--- End quote ---

To też doskonale rozumiem i chodzi mi oto że już wcześniej była trudna a teraz z tym irracjonalnym speedem jest zwyczajnie niemożliwa.. już wcześniej większość ludzi bluznila po smierci bo ich wyje...rzucilo kolo klamath a namiot kolo hub - czesc decydowala sie na marnowanie niejednokrotnie po10-15 minut na smierci zeby zrespic sie kolo ncr/hub a inni woleli te 5-10 minut na dojscie a teraz ?

RJ:
Nie ma już losowych "respów"... Wypadałoby pograć chwilę zanim zacznie się płakać :/

Agito:

--- Quote from: RJ on September 02, 2010, 03:05:54 pm ---Nie ma już losowych "respów"... Wypadałoby pograć chwilę zanim zacznie się płakać :/

--- End quote ---

RJ pogralem chwile mam wykupiony domek w broken hills wiec uznalem że resp prawdopodobnie dalej jest losowy jako że iż ponieważ nie bylo słowa o respach w change logu ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version