Other > Polskie Pustkowia

Hammer Time! czyli poradnik początkującego górnika

<< < (8/11) > >>

Agavar:
Genialny poradnik :)
Wielkie dzięki dla twórcy, oszczędziło sporo czasu i nerwów :)

Zimon:
Świetny poradnik!  ;D
Wreszcie nie będę musiał się pytać "pomocnych" przechodniów o craftowanie ;>

Schwartz:
Po tobie to od razu widać, że nie lubisz czytać, ale wybacz - samymi obrazkami się wszystkiego nie wytłumaczy.

@pan na dole
Wyluzuj synek..

kazixxs10:
No trszoke by skrócił , bo np po co pisane jest to , że tam zabijają czy coś j a bym tego nie pisał . Poradnik z obrazkami fajny , bo można wiedzieć gdzie zebrać surke i nie szukać . Ja polecam surke zbierać w kopalni pod junk town i surke hq można kupić od graczy. Moj kolega znbiera surke high qlality z bronken hill [BH] i tam czasem nie ma pk .

jan0s1k:

--- Quote from: kazixxs10 on August 09, 2010, 10:30:01 am ---No trszoke by skrócił , bo np po co pisane jest to , że tam zabijają czy coś j a bym tego nie pisał . Poradnik z obrazkami fajny , bo można wiedzieć gdzie zebrać surke i nie szukać . Ja polecam surke zbierać w kopalni pod junk town i surke hq można kupić od graczy. Moj kolega znbiera surke high qlality z bronken hill [BH] i tam czasem nie ma pk .

--- End quote ---
heja poklikashhhh? gdziem znajdem tom bronken hill????
a tak na serio poradnik zajebisty nie wiem co ty do niego masz, nie ma co skracać bo raczej dobrze że napisał że mogą ci źli PK Cię zabić niż żeby potem ktoś miał jakieś wąty (dla Ciebie wonty ;p)
widzę że wakacje niektórym nie służą, idź grać w tego swojego cs'a tam znajdziesz więcej takich jak ty a nie psuj FOnline'owej społeczności ;p A po wakacjach radze Ci się wziąć porządnie za język polski ;p

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version