fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • March 19, 2024, 04:21:32 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 [2]

Author Topic: Moje postřehy z hraní fonline 2238  (Read 18605 times)

Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #15 on: August 28, 2010, 02:19:36 pm »

Mám jednu otázku: lze smazat postavu?

~deleteself password
Logged
Avatar: Equality of rights for ghouls!
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #16 on: September 15, 2010, 10:56:12 pm »

Snazim sa prist uz asi 5 dni na to ze ako sa to hra ... Fallout 1/2/3 mam som presiel x krat, pricom na fallout 3 sa mi nepacilo to ze tam bolo strasne malo q (mozno len subjektivny nazor), ale tu q niesu skoro ziadne.

DEN 1:

Takze na madbrahmin (chodim tam tak raz za mesiac alebo dva lebo vo svete fallout sa skoro nic nove nedeje) som si precital o FOnline, tak som si povedal : super konecne niekoho napadlo tuto super hru zrobit ako MMO, tak som si stiahol klienka a bla bla bla.
 Zrobil som si postavu (podla skusenosti s fallout 2 + po prestudovani nejakich tutorialou), a zacal som hrat ....... ocitol som sa v nejakej dementnej jaskini kde nic nebolo a tak som vysiel von a tam ........ znowa nic nebolo, tak som siel na mapu sveta a uvidel som ze sa nachadzam niekde medzi vault city a geckom, tak som siel do vault city ......... vyzeralo velmi podobne ako s F2 az na to ze pri vstupe stalo asi 10 hracou s nad hlavami mali roznimi farbami napisane "FA".... chviku som rozmislal co to je ale na nic som neprisiel....... a tak som sa vybral hladat NPC co mi zada prvi q....... hladam, hladam, hladam a nic tak idem na wiki ze co mam robit, pozriem si daco pre zaciatocnikou (zbierat hovna, nosit naklad + 1q a to nejakemu typkovi nieco donest). Rozhodol som sa ze idem zbierat hovna kedze nic ine sa vo vault city robit nedalo... zoberem prve +10ex, druhe tiez +10ex tak som ich asi nazbieral 10 a dostal za ne 100kesou + 100 ex, na prvich 5 minut hry celkom dobre, ALE idem pozriet co este sa tu da robit ......... a prisiel som na to ze NIC aboslutne NIC NIC NIC NIC NIC NICOVITE NIC !!!!! co to ma preboha znamenat ?? to cele PvE je len o zbierani hovien  nedalo mi to a siel som na wiki a precital si daco o crafteni a o stane, tak som sa rozhodol ze sa budem riadit podla wiki - zrobit 20 boxerou a vymenit ich za 10 kozi a zrobit stan. Tak som siel po mape sveta (100000000 krat ma prepadli kym som presiel 5 stvorcou) do nejakeho mesta po odpad (tiez som si to precital na wiki, bez nej by som bol uplne strateny), zrobil som si 20 boxerou (myslim ze dost makacka na zaciatok 20 krat opakovat tu istu nudnu cinnost) a siel ich predat (znowa ma 1000000 krat prepadli), pridem ku obchodnikovi ze idem predat boxery ..... a obchodnik ma same radia... scroolujem, scroolujem a same radia obcas dajaka zbran OMG NA JAKU RIT SU MI TIE RADIA ? KDE KU***A ZOZENEM KOZE ALEBO ASPON ZEBY SOM ICH PREDAL ZA KESE  TO SA TU PLATI RADIAMI CI CO ??Tak som si aspon kupil zbran a podla wiki (ked dostanete prvu zbran chodte na krysi a mensia potvory) som siel pohladat nejake krysi, nasiel som ich....... po 3 sekundach boja som mal -25HP !!!!!!!!! CO TO KU***A JE  AKO SA TU VLASTNE BOJUJE ?? (to som uz na wiki nenasiel) ked som sa respawnol, nemal som NIC tak som hru zmazal.

DEN 2:

Reinstall - povedal som si ze predsa je to fallout, dam tomu sancu.
Takze nova postava + blbosti. Zo skusenosti s dna 1 som siel hned robit boxery ... potom ako sim ich dokoncil chcel som ich predat ale zrazu neocakava stretnutie na mape sveta : DEMENTNI VYBUCHUJUCI GHUL !!! KU**A SOM AJ UTEKAL PRED NIM AJ TAK MA DOSTAL. Hru som znowa zmazal.

DEN 3:

Pauza hral som nieco ine

DEN 4:

Tak dalsia sanca pre FO.
Znowa reinstall
Znowa nova postava
Tak netokrat som sa "narodil niekde popri HUB-e" pozrem do wiki a v HUB-e su "az" 3 q pre zaciatocnikou, tak cely stastni idem a zacnem prenasat bedne (zo silou 3 + small frame=overloaded), je to BRUTLNA sranda prist ku karavane, pixelhunting aby mi zobrazilo ruku, prejst do skaldu, zhodit bednu, bezat ku karavane.... opakovat 10 krat - to zbieranie sraciek sa mi zdalo "zabavnejsie", tak som chcel splnit dalsiu lahku ulohu (mislel som ze aspon ta bude zabavnejsia) a precital som ze mam hladat typka menom Dan, lenze : KDE KUR*A HO NAJDEM  V MESTE TI NIKTO NIC NEPOVIE, A NA WIKI TOT UZ NEBOLO NAPISANE !!!!!, po 20 minutach hladania som ho nasiel, chcel odomna lopatu na sracky tak som mu najaku zobstaral a zobral si od neho noz. Powedal som si koenecne q na ktorom sa da lvlovat, idem za nim znowa a ON MA MA UPLNE V PI*I TAKZE PODRBANA 1-RAZOVKA !!!!!

Zhrnutie q: ako zaciatocnik mozete : zbierat hovna, prenasat bedne s miesta na miesto alebo 1krat priniest Danovi lopatu.
JAK MAM KUR*A S TIMITO Q ZROBIT ASPON lvl 2 ? nie to este 21.

Den 5:

Posledna sanca.
Tazke opet nova postava, narodil som sa nikde pri NCR, po skusenostiach s predosla opet wiki+mapa, idem do najblizssieho mesta, zrobim si 40 boxerou ze ich predam a kupim zbran + koze na stan, idem s5, uspesne sa vyhybam prepadom, pridem do obchodu cakam kym si 10 playerou predomnou nakupi, idem predat 40 boxerou (priblizne hodina stravena nad tym kym som ich zrobil) a tu vidim ze JA UZ KUR*A ZIADNE NEMAM !!!!!!! a nejaki tipek odomna uteka na mapu sveta (pisem : "stojij ty koko* poje*any", on mne odpise daco po ruski a zmizne).... tak to bola posledna kvapka.

Celkove zhrnutie : celkovo 0 zabavnich q, celkovo 0 q na ktorich sa da lvlovat (ako sa to vobec da ?), jedine veci co sa daju robit tak je zbierat hovna, prenasat veci alebo craftit boxery (za ktore aj tak asi nic nedostanes iba ak radia v obchode), 0 pribeh, 0 uvod do hry, 0 help (bez wiki by som nevedel ani koko*), 0 hodnota hry = takto poje*anu hru som asi v zivote nevidel, kazia dobre meno falloutu (jedna s mojich najoblubenejsich hier).

Asi tolko k moju "zazitku" s fallout online.

PS1. : FA je first aid vsak ?:D:D
PS2. : Ako sa tu da dosiahnut lvl 21 ?? (pre pripad ze dnes to nebola posledna sanca).
Logged
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #17 on: September 15, 2010, 11:32:57 pm »

tvuj prispevek me opravdu pobavil, presne stejne pocity jsem mel i ja, kdyz jsem zacinal ;))

questu tady zatim vazne moc neni. z tech zabavnejsich je to snad jen stranded ship, ale to je az od lvl10. a jak se da udealt lvl21? jedine zabijenim zvirat, lidi, pozdeji floateru a centauru ;)

pokud budes chtit radu, nebo nejakou vybavu do zacatku, tak se ozvi na skype: mixhail79 ;)
Logged

Ned Logan

  • chaotic good/neutral
  • Offline
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #18 on: September 16, 2010, 08:47:45 am »

Hehe, jako dost jsem se zasmal, i kdyz mas prakticky ve vsem pravdu...
Prosim postni cely anglicky preklad do normalni casti fora, at se ostatni taky pobavi a muzou diskutovat co je urcite treba zmenit...
Logged

Enzo

  • Homeless wastelander
  • Offline
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #19 on: September 16, 2010, 07:32:46 pm »

 ;D ;D ;D

dlouho jsem se takhle nepobavil...

Nede, myslím, že je zbytečný, aby to někam postoval, jediný co mu na to bude odpovězeno bude, že wasteland je harsh a že má jít hrát Hello Kitty Online  ;)
Logged
Enzo Wolf
former President of Fenix Trading company
former Trading counsellor of former Gray Rock village :D
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #20 on: September 16, 2010, 09:09:07 pm »

K tomu se dá říci jen jedno: FO není WoW ...
Logged
Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean!

Doobee

  • You get what you paid for.
  • Offline
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #21 on: May 23, 2012, 01:42:34 am »

Trochu bych to tady upřesnil. Sice nejsem expert, ale wiki (a vlastně asi další 3 stránky) mám prolezlé od začátku do konce a všechno začíná první zbraní => 10 kůžemi => prvním farmem zbraní => raidem na lepší equip => expením v poušti => zabíjení kolem BH a SF. V tuhle chvíli už každý zná pár lidí z NCR (i když je to vážně trapné město, tak tam aspoň vždy někoho potkáš) a můžeš se ptát na české, slovenské nebo aspoň evropské gangy které berou lidi. Nikdo tě sice nepřijme s otevřenou náručí, jelikož i když si shánějí equip už měsíce, tak se o  něj dost chrtí ;) I kdyby ho měli nechat jen ležet, tak je jim to asi milejší, než s ním někomu pomoct, takže raidy v gangu a nejlíp brát vše co něco stojí. Všichni budou nadávat, ale srát na ně, přece jen Wasteland is harsh. No a až budeš mít všechno co potřebuješ aspoň 4x, tak si seženeš další kůže, dvě rádia, uděláš stan pro dvě postavy a nanosíš si equip pro druhou postavu. Začneš expit něco pořádného a můžeš si to chodit i sám, nebo seženeš někoho kdo nemluví rusky/polsky/francouzky (xD) a třeba ho i přemluvíš, ať si udělá pořádného cripplera :) a hurá na enclávu a farmit top equip a pak už ti nic nestojí v cestě. Psal sem to docela na rychlo, ale takhle nějak to jde. Jen to chce čas, chuť, pevné nervy a naučit se pracovat s real time ;)
Logged
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #22 on: April 02, 2013, 06:00:51 pm »

Nemohl by mi někdo říct, jak odtagnu nechtěnou společnost? Milionkrát se mi stalo, že se na mně někdo přilepil - a pak mě prostě kdekoliv zabil. Už mě to fakt sere - tohle je povolený?
Logged
Character: Jack Westman

Plech

  • I'm a loner.
  • Offline
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #23 on: April 02, 2013, 06:09:16 pm »

na world mape na jeho nick kliknes levym tlacitkem a kicknes ho. je to ta volba tesne nad oznacovanim Enemy a Friend. akorat bacha at mu omylem nedas Vedeni skupiny. jinak by si te nekam odtahnul on.
Logged
alias Pic Ho.
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #24 on: April 02, 2013, 07:06:23 pm »

Díky moc!
Logged
Character: Jack Westman

hejmr

  • Berlin.
  • Offline
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #25 on: June 26, 2013, 11:55:49 am »

idem za nim znowa a ON MA MA UPLNE V PI*I
;D ;D Že som toto objavil až teraz...
Logged
Ok gente, temos que ficar calmos e fazer a coisa certa. Temos que matar Mushushu e o enterrar no quintal de Napalm.
Re: Moje postřehy z hraní fonline 2238
« Reply #26 on: June 26, 2013, 01:08:21 pm »

...pridem ku obchodnikovi ze idem predat boxery ..... a obchodnik ma same radia... scroolujem, scroolujem a same radia obcas dajaka zbran OMG NA JAKU RIT SU MI TIE RADIA ? KDE KU***A ZOZENEM KOZE ALEBO ASPON ZEBY SOM ICH PREDAL ZA KESE  TO SA TU PLATI RADIAMI CI CO ??
...pridem do obchodu cakam kym si 10 playerou predomnou nakupi, idem predat 40 boxerou (priblizne hodina stravena nad tym kym som ich zrobil) a tu vidim ze JA UZ KUR*A ZIADNE NEMAM !!!!!!! a nejaki tipek odomna uteka na mapu sveta (pisem : "stojij ty koko* poje*any", on mne odpise daco po ruski a zmizne)....
Toto je moc, já normálně umírám smíchy >D
Logged
Pages: 1 [2]
 

Page created in 0.224 seconds with 18 queries.