Other > Československé fórum
Moje postřehy z hranà fonline 2238
Jimak:
K tomu se dá Å™Ãci jen jedno: FO nenà WoW ...
Doobee:
Trochu bych to tady upÅ™esnil. Sice nejsem expert, ale wiki (a vlastnÄ› asi dalšà 3 stránky) mám prolezlé od zaÄátku do konce a vÅ¡echno zaÄÃná prvnà zbranà => 10 kůžemi => prvnÃm farmem zbranà => raidem na lepšà equip => expenÃm v pouÅ¡ti => zabÃjenà kolem BH a SF. V tuhle chvÃli už každý zná pár lidà z NCR (i když je to vážnÄ› trapné mÄ›sto, tak tam aspoň vždy nÄ›koho potkáš) a můžeÅ¡ se ptát na Äeské, slovenské nebo aspoň evropské gangy které berou lidi. Nikdo tÄ› sice nepÅ™ijme s otevÅ™enou náruÄÃ, jelikož i když si shánÄ›jà equip už mÄ›sÃce, tak se o nÄ›j dost chrtà ;) I kdyby ho mÄ›li nechat jen ležet, tak je jim to asi milejÅ¡Ã, než s nÃm nÄ›komu pomoct, takže raidy v gangu a nejlÃp brát vÅ¡e co nÄ›co stojÃ. VÅ¡ichni budou nadávat, ale srát na nÄ›, pÅ™ece jen Wasteland is harsh. No a až budeÅ¡ mÃt vÅ¡echno co potÅ™ebujeÅ¡ aspoň 4x, tak si seženeÅ¡ dalšà kůže, dvÄ› rádia, udÄ›láš stan pro dvÄ› postavy a nanosÃÅ¡ si equip pro druhou postavu. ZaÄneÅ¡ expit nÄ›co pořádného a můžeÅ¡ si to chodit i sám, nebo seženeÅ¡ nÄ›koho kdo nemluvà rusky/polsky/francouzky (xD) a tÅ™eba ho i pÅ™emluvÃÅ¡, aÅ¥ si udÄ›lá pořádného cripplera :) a hurá na enclávu a farmit top equip a pak už ti nic nestojà v cestÄ›. Psal sem to docela na rychlo, ale takhle nÄ›jak to jde. Jen to chce Äas, chuÅ¥, pevné nervy a nauÄit se pracovat s real time ;)
J.F.Payne:
Nemohl by mi nÄ›kdo Å™Ãct, jak odtagnu nechtÄ›nou spoleÄnost? Milionkrát se mi stalo, že se na mnÄ› nÄ›kdo pÅ™ilepil - a pak mÄ› prostÄ› kdekoliv zabil. Už mÄ› to fakt sere - tohle je povolený?
Plech:
na world mape na jeho nick kliknes levym tlacitkem a kicknes ho. je to ta volba tesne nad oznacovanim Enemy a Friend. akorat bacha at mu omylem nedas Vedeni skupiny. jinak by si te nekam odtahnul on.
J.F.Payne:
DÃky moc!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version