Other > Československé fórum
Moje postřehy z hraní fonline 2238
Jimak:
K tomu se dá říci jen jedno: FO není WoW ...
Doobee:
Trochu bych to tady upřesnil. Sice nejsem expert, ale wiki (a vlastně asi další 3 stránky) mám prolezlé od začátku do konce a všechno začíná první zbraní => 10 kůžemi => prvním farmem zbraní => raidem na lepší equip => expením v poušti => zabíjení kolem BH a SF. V tuhle chvíli už každý zná pár lidí z NCR (i když je to vážně trapné město, tak tam aspoň vždy někoho potkáš) a můžeš se ptát na české, slovenské nebo aspoň evropské gangy které berou lidi. Nikdo tě sice nepřijme s otevřenou náručí, jelikož i když si shánějí equip už měsíce, tak se o něj dost chrtí ;) I kdyby ho měli nechat jen ležet, tak je jim to asi milejší, než s ním někomu pomoct, takže raidy v gangu a nejlíp brát vše co něco stojí. Všichni budou nadávat, ale srát na ně, přece jen Wasteland is harsh. No a až budeš mít všechno co potřebuješ aspoň 4x, tak si seženeš další kůže, dvě rádia, uděláš stan pro dvě postavy a nanosíš si equip pro druhou postavu. Začneš expit něco pořádného a můžeš si to chodit i sám, nebo seženeš někoho kdo nemluví rusky/polsky/francouzky (xD) a třeba ho i přemluvíš, ať si udělá pořádného cripplera :) a hurá na enclávu a farmit top equip a pak už ti nic nestojí v cestě. Psal sem to docela na rychlo, ale takhle nějak to jde. Jen to chce čas, chuť, pevné nervy a naučit se pracovat s real time ;)
J.F.Payne:
Nemohl by mi někdo říct, jak odtagnu nechtěnou společnost? Milionkrát se mi stalo, že se na mně někdo přilepil - a pak mě prostě kdekoliv zabil. Už mě to fakt sere - tohle je povolený?
Plech:
na world mape na jeho nick kliknes levym tlacitkem a kicknes ho. je to ta volba tesne nad oznacovanim Enemy a Friend. akorat bacha at mu omylem nedas Vedeni skupiny. jinak by si te nekam odtahnul on.
J.F.Payne:
Díky moc!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version