Other > Československé fórum

Moje postřehy z hraní fonline 2238

<< < (5/6) > >>

Jimak:
K tomu se dá říci jen jedno: FO není WoW ...

Doobee:
Trochu bych to tady upÅ™esnil. Sice nejsem expert, ale wiki (a vlastnÄ› asi další 3 stránky) mám prolezlé od začátku do konce a vÅ¡echno začíná první zbraní => 10 kůžemi => prvním farmem zbraní => raidem na lepší equip => expením v pouÅ¡ti => zabíjení kolem BH a SF. V tuhle chvíli už každý zná pár lidí z NCR (i když je to vážnÄ› trapné mÄ›sto, tak tam aspoň vždy nÄ›koho potkáš) a můžeÅ¡ se ptát na české, slovenské nebo aspoň evropské gangy které berou lidi. Nikdo tÄ› sice nepÅ™ijme s otevÅ™enou náručí, jelikož i když si shánÄ›jí equip už mÄ›síce, tak se o  nÄ›j dost chrtí ;) I kdyby ho mÄ›li nechat jen ležet, tak je jim to asi milejší, než s ním nÄ›komu pomoct, takže raidy v gangu a nejlíp brát vÅ¡e co nÄ›co stojí. VÅ¡ichni budou nadávat, ale srát na nÄ›, pÅ™ece jen Wasteland is harsh. No a až budeÅ¡ mít vÅ¡echno co potÅ™ebujeÅ¡ aspoň 4x, tak si seženeÅ¡ další kůže, dvÄ› rádia, udÄ›láš stan pro dvÄ› postavy a nanosíš si equip pro druhou postavu. ZačneÅ¡ expit nÄ›co pořádného a můžeÅ¡ si to chodit i sám, nebo seženeÅ¡ nÄ›koho kdo nemluví rusky/polsky/francouzky (xD) a tÅ™eba ho i pÅ™emluvíš, aÅ¥ si udÄ›lá pořádného cripplera :) a hurá na enclávu a farmit top equip a pak už ti nic nestojí v cestÄ›. Psal sem to docela na rychlo, ale takhle nÄ›jak to jde. Jen to chce čas, chuÅ¥, pevné nervy a naučit se pracovat s real time ;)

J.F.Payne:
Nemohl by mi někdo říct, jak odtagnu nechtěnou společnost? Milionkrát se mi stalo, že se na mně někdo přilepil - a pak mě prostě kdekoliv zabil. Už mě to fakt sere - tohle je povolený?

Plech:
na world mape na jeho nick kliknes levym tlacitkem a kicknes ho. je to ta volba tesne nad oznacovanim Enemy a Friend. akorat bacha at mu omylem nedas Vedeni skupiny. jinak by si te nekam odtahnul on.

J.F.Payne:
Díky moc!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version