Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (198/395) > >>

Jack Torrance:
Aha ;)

A kiedy wipe, bo ja mam ledwo 3 lev i może się troszkę wstrzymam? :P

Tomowolf:
Graj spokojnie - jeszcze troche modelów 3d im zostało do zrobienia (tak na oko 1 - 1.5
 miesiac grania spox)

Jack Torrance:

--- Quote from: Tomowolf on July 10, 2010, 10:19:44 PM ---Hmmm powiem tak - naprawienie buga z dual logowaniem / banowanie za to ludzi i za zwykle fast relogi , wip zbliżający się - też, ludzie siępoobrażali na Devsów bo był rollback dzisiaj/wczoraj, FOnline jest już nuuudny :).

--- End quote ---

Hmmmm...

Fast relogi? "Za szybkie" przelogowywanie się z chara na chara? Myślałem, że jest timeout i nie ma z tym problemu... chyba, że można to jakoś sprytnie ominąć i dostać potem bana :P

Tak sobie pytam, żeby uściślić, bo nigdy nie miałem problemów z tutejszą "administracją" ale kto wie... ;)

Co do rollbacków to jak poprzednio grałem zdarzało się, że cofnęło mnie o 1-2 max godziny grania, ale to nie był jakiś mega problem, i serwer wydawał się - im dłużej grałem - stabilniejszy... Ale coś mi na forum mignęło, że był jakiś rollback (sic!) 2 TYGODNIE, czy jak?? :P

Co do frekwencji to może po wipe siÄ™ znów zaludni? No i poza tym NIC tak nie nakrÄ™ca ludzi jak dobre RPG, a z tego co wiem, to wiÄ™kszość graczy idzie w PvP a nie w klimat - chociaż PvP i klimat da siÄ™ spokojnie połączyć, a co do Devs to nie wiem za bardzo czy interesuje ich rozbudowa RPG-owej warstwy FOnline <- jest to w sumie temat na osobny wÄ…tek.  

Sowa676:
Mam pytanie dotyczÄ…ce stworzenia Frakcji  ???

Dr. Parchir:
Witam ponownie

by mogl mi ktos szybko odpisac 1 rzecz:

ja z 2 kumplami chcemy kupic depot, mamy 30k , ale wyskakuje ze nigdy o nas nie slyszal , czytalem troche i pisalo ze musze zrobic frakcje ale tu sie pojawia inne pytanie jak zrobic ta frakcje i czy bedzie to jakos kolidowac z tym ze ja jestem obywatelem valut city (chce by tak zostalo)

prosze pomocy :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version