Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (195/395) > >>

Igliczka:
teraz ja mam pytanko, a mianowicie wie ktos gdzie mozna "upolowac" (tylko mi nie piszcze ze moge je craftowac bo wiem o tym) ammo 7,62mm? Uwazam ze craftowanie tej amunicji jest dosc problematyczne w sierra, a do raidersow 2-ugi raz nie dolacze...

Dozer:

--- Quote from: Igliczka on July 08, 2010, 05:30:48 PM ---teraz ja mam pytanko, a mianowicie wie ktos gdzie mozna "upolowac" (tylko mi nie piszcze ze moge je craftowac bo wiem o tym) ammo 7,62mm? Uwazam ze craftowanie tej amunicji jest dosc problematyczne w sierra, a do raidersow 2-ugi raz nie dolacze...

--- End quote ---
Tylko z raidersów albo ghuli z FN FALami. Ewentaulnie dobrze zagadaj ze mną i za matsy porobię Ci troche ammo :P

TheRiot!:
hajłajmeni mają też

Exodusek:

--- Quote from: Igliczka on July 08, 2010, 05:30:48 PM ---teraz ja mam pytanko, a mianowicie wie ktos gdzie mozna "upolowac" (tylko mi nie piszcze ze moge je craftowac bo wiem o tym) ammo 7,62mm? Uwazam ze craftowanie tej amunicji jest dosc problematyczne w sierra, a do raidersow 2-ugi raz nie dolacze...

--- End quote ---

racja latanie do sierra to troche przerabana sprawa ale nic innego sie nie da wytrzasnac a co z tym workem z additonal tools ? ocb z tym ?

TheRiot!:
imo, on jest w bazie raidersów.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version