Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
C47:
http://fodev.net/forum/index.php?topic=6381.0
dokładnie tak napisali ;]
ja tam problemu z kapslami nie mam, pisałem to w różnych tematach
nie wiem też od kiedy niby jest zmiana, może to w ciągu ostatnich kilku dni, dużo nie handluje już teraz
nie trzeba wymieniac zawsze sprzętu na kapsle, ja często kupuje SEC, w całym hub ma taką samą cenę, w NCR pewnie też (nie jestem pewien bustera)
Marszalek:
Czy broń po naprawie niszczy się szybciej ?
Naprawiane AK spadło mi na ziemię i straciło 50% , a potem seria zabierała 3% det :/
Pandemon:
Jeśli przy naprawie dostaniesz "Maintance failed" to tak, obniża to wartość broni i zwieksza szybkosc psucia się jej. Jeśli naprawiasz bez failu to nie powinno nic sie zmieniac.
Schwartz:
Tak, broń po naprawie niszczy się szybciej. Po kilku naprawach jedna seria będzie ci zabierać coraz więcej. Tak samo jak pancerze - naprawiane zużywają się szybciej.
C47:
Nie dokładnie po naprawie lub nawet nieudanej naprawie tylko po tym jak zmieni im się 'broken count'. Jak naprawa się udaje to BC się nie zmienia. Jak się nie uda to może się zmienić, ale to raz na jakiś czas. Wzory są na wiki. Co prawda normalnie się tego nie obliczy bo nie ma się danych na temat BC, chyba że przedmiot ma się od początku (nowy) i zapisuje sie % zniszczen i naprawy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version