Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
C47:
kolega mówił, że jak zaatakował mojego (dowódca) najemnika to go wywaliło automatycznie z gangu
może tak samo jest w gangach NPC, może przez to że strzelali do ciebie, albo ty ich uderzyłeś
Dr. Parchir:
dobra tam , niewazne . . . i tak doc/medyk/repair mnie znudzil zwlaszcza profesja doktora (2 lvl bo 3 lvl nie moglem kupic z powodu powyzej) ktory przyniosl mi wiecej strat (4500 kapsli) niz zysku ;p
planuje wziac sobie zamiast medyka jakas postac do zbierania pieniedzy lub chodzenia z mercami (mysle albo o energy weapon/science/repair ,badz o traps/science/????) puki co jestem bardziej skierowany na energy craftera, to bardziej do mojego charakteru pasuje. Niestety mam olbrzymie problemy z buildem bo juz chyba z 10 lub 15 postaci zrobilem i wszystkie mi wychodzily jako fail bardziej ;p (niektorymi postaciami bylo koszmarem expic na 3 lvl zbierajac wylacznie gowna. . . )
Byscie mogli mi polecic jakis build badz skierowac gdzies gdzie bym mogl wkoncu osiagnac build dla mnie (czyli jak wspomnialem postac zarabiajaca duzo kasy, niekoniecznie nastawiona do walki, ale by zdolala przezyc przynajmniej ta ucieczke)
TheRiot!:
Prosze bardzo, masz tu builda na craftera EG:
* dobrze strzela ( 230 skilla, bo -20 za 5 ST )
* jest dobrą taxi ( udźwignie max party i 200 outa )
* dużo hp ( lifegiver i ok 180 hp )
* może być slaverem
C47:
właśnie, co do tego, szukałem tego programu do tworzenia buildow postaci, jak sie nazywa?
Wichura:
FOnline Calculator.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version