Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (172/395) > >>

wlas1989:
gdzie mozna zbierac tyton do robienia papierosów?

Wichura:

--- Quote from: wlas1989 on June 23, 2010, 10:17:08 PM ---gdzie mozna zbierac tyton do robienia papierosów?

--- End quote ---
Dwie strony wstecz:

--- Quote from: Wichura on June 22, 2010, 05:57:59 PM ---Tytoń nie jest jeszcze zaimplementowany. Nie wiadomo kiedy będzie.

--- End quote ---

Tomowolf:
Kurde niech robią ten tytoń szybciej bo nie mam jak zrobić sobie palacza RPlajera postaci :). Bo jak Holmes bez fajki może (taki detektyw - imienia nie zdradze bo mi ktoś pomysł za*ebie).

Mam pytanko - Czy dalej działa ten bug kiedy rozbierzemy jakąś rzecz mając tools w rękach i stojąc przy workbenchu możemy robić itemki bez użycia tego stolika z narzędziami (chodzi mi o dosłownie workbench)(wcześniej tzn przed wipe tak się dało -- co ułatwiało że nikt mnie nie okradł)

C47:

--- Quote from: Wichura on June 23, 2010, 09:55:24 PM ---Ta?! Poważnie?!

To chyba jasne, że naprawiane jest tańsze. Dlatego dziwi mnie, że naprawiany kosztował w Hub tyle, co nówka w SF.Nie.

--- End quote ---
cena nie zależy od det i naprawiania tylko od 'broken count'
może być całkiem nowy lub mieć 99% i kosztować tyle samo
dwa moga mieć po 50% i różnić się o 10k w cenie
http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Deterioration

Szyderca:
Witam - jestem początkujący i mimo braków testosteronu większości graczy maskujących to strzelaniem do bezbronnych, chwilę tej grze poświęcę. Co oznacza, że potrzebuję kilku odpowiedzi. Na początek jedno pytanie (reszta kiedy indziej - gdy będą bardziej palące):

1. Repair - jakie wartości tego skilla dają rozsądną szansę na jego efektywne użycie? Jak wpływają na to Tools?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version