Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Grave_Robber:
Witam mam pytanie jak można kogoś dodać do bazy jako przyjaciela?
Bo on jest w VC i nie moge go jako członka dodać a jak dodaje jao przyjaciela o cos nie wychodzi.
Grave_Robber:
Już mam :D
Dozer:
Panowie, próbowałem być cwany i przy tworzeniu postaci wybrałem tylko 1 CH, ale chcę zacząć karierę łowcy niewolników. Co lepiej wybrać, perk +1CH czy magnetic personality? O ile dobrze pamiętam to jak wezmę perka z bonusem do CH będę miał 2 punkty i chyba dalej nie będę mógł mieć niewolnika patrząc na wzór (2-1)/2 = 1/2? Pytam, bo gdybym jednak wziął +1 CH to może handlarze gadaliby ze mną... A ten drugi perk pozwoli mi mieć jednego followera lub jednego bramina/niewolnika/najemnika?
TheRiot!:
3 cha to minimum żeby gadać z npc, więc weź magnetic persona
vilaz:
--- Quote from: Dozer on June 22, 2010, 10:18:48 AM ---Panowie, próbowałem być cwany i przy tworzeniu postaci wybrałem tylko 1 CH, ale chcę zacząć karierę łowcy niewolników. Co lepiej wybrać, perk +1CH czy magnetic personality? O ile dobrze pamiętam to jak wezmę perka z bonusem do CH będę miał 2 punkty i chyba dalej nie będę mógł mieć niewolnika patrząc na wzór (2-1)/2 = 1/2? Pytam, bo gdybym jednak wziął +1 CH to może handlarze gadaliby ze mną... A ten drugi perk pozwoli mi mieć jednego followera lub jednego bramina/niewolnika/najemnika?
--- End quote ---
A ja poradziłbym ci nawet, abyś zrobił nową postać, jeżeli chcesz w karierze łowcy niewolników coś osiągnąć ;)
Najlepiej 9CH + magnetic personality = 5 followersow.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version