Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (161/395) > >>

Exodusek:

--- Quote from: Dozer on June 17, 2010, 11:41:26 AM ---Hehehehheh o grubo :D I tak on pewnie ucieka od hord ćpunów takich jak moja postać ;D

--- End quote ---

hehehe mozliwe :) ale sprobuj to nic nie kosztuje :P 15 lvl to nie az tak wysoko ja juz mam koniec lvl ale mysle nad restartem postaci :)

Dozer:
.

Floodnik:
Mialem taki przypadek, nie wiedzialem o fatalnych skutkach zazywania Jet. Stalem sobie w NCR, nudzilo mi sie, mialem jedna sztuke(chyba kradzione :P) wiec zazylem. No i sie okazalo ze mam problem. Na szczescie niedlugo po tym, gdy jakis GM stal w NCR, poprosilem go o zdjecie mi uzaleznienia, tlumaczac, ze nikt mnie nie poinformowal :P Zrobil to.

manero:

--- Quote from: Exodusek on June 17, 2010, 11:40:57 AM ---no to powodzenia xD i co moze "requesthelp ty izual zapodaj mi antidotup nie nie wiedzialem o skutkach ubocznych ?" :> :D

--- End quote ---

Skoro napisałem, że może zwrócić się w tej sprawie do Izuala to tak jest. Napewno wypadałoby to jakoś uargumentować, ale możliwość istnieje, a o możliwość pytał. Poza tym polecam zapytać na IRCu, a nie w drodze requesthelpa.

TheRiot!:
Izual jest człowiekiem ( ?! ) i jeżeli zagadasz do niego jak człowiek a nie jak kretyn to i on będzie w porządku

mam zamiar kupić bunkier, zrobił ktoś już tego questa ?

jak tak to z kim zacząć gadać itp ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version