Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (155/395) > >>

Tomowolf:
Bo od kiedy zniknęła możliwość dual loga z jednego kompa ilość graczy się zmniejszyła o połowę.

yoger:
Dlaczego tak często zatrzymując się w przypadkowym miejscu na pustkowiu trafia się na innych graczy?
Przykład: zrobiłem sobie shotguna i troche amunicji, wychodze ubic pare braminów i niemalże za każdym razem jak zaczynam walkę przychodzi inny gracz i mnie zabija. Po 20 razach jest to trochę męczące, ale póki co nie poddaje się, dobrzeby było znaleść jakiś sposób nato zjawisko.

Tomowolf:
Po prostu gra jest trudna - nie jest dla miełczakuf - padałem często z kasą na baze którą SAM zbierałem i jakoś po 2 dniach spowrotem chciałem grać :D

MogÄ™ ci pomóc jakby co to pisz na pm dam ci z 10 skorek za  darmoszke :D.

Kombajn:

--- Quote from: yoger on June 12, 2010, 05:15:41 PM ---Dlaczego tak często zatrzymując się w przypadkowym miejscu na pustkowiu trafia się na innych graczy?
Przykład: zrobiłem sobie shotguna i troche amunicji, wychodze ubic pare braminów i niemalże za każdym razem jak zaczynam walkę przychodzi inny gracz i mnie zabija. Po 20 razach jest to trochę męczące, ale póki co nie poddaje się, dobrzeby było znaleść jakiś sposób nato zjawisko.

--- End quote ---

Założe się, że szukasz brahminów blisko jakiegoś miasta(NCR lub Hub) - nie dziw się, że tak często padasz, ponieważ tam najczęściej pk polują na graczy. Żeby spotkać innego gracza wystarczy ruszać się po tym samym hexie co on, więc nie jest to trudne. Polecam ten oto program stworzony przez "Operę": Encouter finder - jest b. łatwy w obsłudze. Jedyną dobrą radą na Twój problem: staraj się polować z dala od miast.

yoger:
Dzięki, myślę że to mi bardzo pomoże. Namiot już zbudowałem, $ się powoli zbiera.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version