Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Daro:
Wszystkie dane dotyczące twojej postaci zostaną całkowicie skasowane, a ty będziesz mógł stworzyć nowy charakter z poprzednio wykorzystanym imieniem.
Wipe:
--- Quote from: Rik on January 10, 2010, 10:45:34 pm ---Witam
Mam pytanie, dotyczące Kasowania postaci i chciałbym zasięgnąć dokładnej informacji, przed wykonaniem tej procedury.
Mianowicie po poznaniu bliżej gry, planuje przebudowę swojej postaci i tu mam pytanie.
Czy jeśli wykonam kasacje swojego Bohatera za pomocą komendy ~deleteself (chyba właściwa komenda) to czy będę mógł, wpisać nowej postaci nazwę taką samą, jaką miała postać skasowana.
Czy może nazwa postaci skasowanej zostanie zablokowana ?
--- End quote ---
--- Quote from: Daro on January 10, 2010, 10:49:16 pm ---Wszystkie dane dotyczące twojej postaci zostaną całkowicie skasowane, a ty będziesz mógł stworzyć nowy charakter z poprzednio wykorzystanym imieniem.
--- End quote ---
Jako uzupełnienie postu Daro dodam, iż niektóre mapy blokują możliwość całkowitego wylogowania, lecz w większości przypadków są to mapy do których gracze nie mają dostępu.
Najpewniejszy sposób to użycie ~deleteself na mapie świata - nie musisz się martwić o ustawienia mapy i nikt nie zauważy Twojego hasła w razie nieopatrznego dodania spacji przed ~
Pan Kawa:
Gdzie można najłatwiej zapolować na brahminy?
RJ:
Na poludnie od Klamath, na poludniowy-zachod od Den (pare kratek), kolo Vault City, kolo NCR. Sa pewnie jeszcze jakies lepsze miejsca, ale nie jestem znawca bydla :)
Trol:
Witam wszystkich
Moje pytanie dotyczy naprawiania sprzetu mianowicie czy warto naprawiac NP. bron w okolicach 30-60% czy tez zniszczyc ja do konca i wtedy naprawic
Moja postac ma 196% repair i ze skrzynka nie zawsze udaje mi sie naprawic bron ktora jest "preety broken" co powoduje nieodwracalene jej uszkodzenie co jest czasem irytujace gdyz byla to bron crafcona przez kumpli a nie zdobyczna wiec jej wartosc rynkowa byla znaczna a po takiej operacji drastycznie spada
Z gory dziekuje za mam nadzieje wyczerpujaca odpowiedz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version