Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (150/395) > >>

Kharaam:
jakbyś nie zrozumiał... spróbuj odnaleźć stare watki na ten temat ok? tam sobie poczytasz dokładniej co, jak i czemu nie. wielokrotnie gm mówili "NIE" i tak już zostanie- ewentualna szans na zmianę może zaistnieć po wprowadzeniu modeli w 3d.

Tomowolf:

--- Quote from: Exodusek on June 10, 2010, 01:48:24 AM ---sam sobie odpowiem xD tak mozna wymazac i tak caly czas :D fajna rzecz :D

Pytanie 2

czy jak chce zalozyc swoja baze to moj namiot zniknie ? i czy moge byc sam w tej bazie, czy wymagana jest wieksza ilosc ludzi w gangu ?

pytanie 3

gdzie znajde Hammilton`a z Boneyard Library w quescie A Man's Job mialem questa ale nie pamietam gdzie stał xD szukalem go w calej bibliotece i nigdzie go nie ma ;/

--- End quote ---

Ten koleś został usunięty bo jest jakiś bug z tym questem - nie da się go zrobić - ale wiem że koleś zzniknął w obrębie 2 tygondi

Exodusek:

--- Quote from: Tomowolf on June 10, 2010, 03:16:15 PM ---
Ten koleś został usunięty bo jest jakiś bug z tym questem - nie da się go zrobić - ale wiem że koleś zzniknął w obrębie 2 tygondi

--- End quote ---

tak cos myslalem :/ zalapalem sie na zabranie sie do questa odnalazlem dopiero teraz kolesia na stacji jakos mi sie wczesniej nie chcialo ;p znalazlem kryjowke chce wrocic a tu pustka xD i sie zdzwilem..... :] dzieki za info

Exodusek:
slyszalem ze mozna czasami spotkac uszkodzony samochod na pustkowiu ktory mozna naprawic i jak sie ma paliwo to mozna pojechac

Prawda czy nie ? kiedys cos mi chyba mignelo jak uciekalem z lokacji ;x po najechaniu na samochod wrak pokazala sie raczka :> czy to mozliwe ?

jan0s1k:
Tu masz ładnie wyjaśnione/b

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version