Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Alvin:
Mam pytanie czy skill bojowy np. SG wpływa na to ile zadamy dmg? Czy po prostu wpływa na maxymalny zasięg broni np. pancor ma 18 hexow zasięgu i powiedzmy do tego mamy 150 SG to do tych 18 hexow bedziemy mieli 95%
Wichura:
--- Quote from: Alvin on June 09, 2010, 03:38:34 PM ---Mam pytanie czy skill bojowy np. SG wpływa na to ile zadamy dmg? Czy po prostu wpływa na maxymalny zasięg broni np. pancor ma 18 hexow zasięgu i powiedzmy do tego mamy 150 SG to do tych 18 hexow bedziemy mieli 95%
--- End quote ---
Nie, ilość skilla wpływa tylko na celność. Od powiększania damage są niektóre perki, Bonus Ranged Damage albo Living Anatomy chociażby.
Chomiq:
--- Quote from: Exodusek on June 09, 2010, 03:08:17 PM ---Wie ktos cos na temat wczorajszego ataku caravany NCR na Voult City? nie wiem o ktorej to bylo ale jakos w nocy.... o co biega z tym ? wytlukli wszystkich straznikow :D
--- End quote ---
I pk'owali w kopalni w gecko pozniej. Z tego co slyszalem, to byl tam Vaderas na ktoryms alcie.
Exodusek:
--- Quote from: Chomiq on June 09, 2010, 04:41:25 PM ---I pk'owali w kopalni w gecko pozniej. Z tego co slyszalem, to byl tam Vaderas na ktoryms alcie.
--- End quote ---
Ale to nie byl nikt z player`ow poprostu byly to NPC Caravany NCR... nie mialy nicka zadnego i chodzily bez celu krecily sie po miescie jak by sie skrypty wysypaly ^_^
Exodusek:
Pytanie: do czego sluzy Holodysk ? :D mam takowy ale nie wiem po co jest ;p a na wiki nic na ten temat nie jest napisane
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version