Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
KerUr:
--- Quote from: Alvin on June 08, 2010, 02:05:37 PM ---Ja mam takie pytanie czy skill barter pomaga przy handlowaniu np.jesli sprzedajemy to dostajemy wiecej kasy niż ktos bez skilla ?
--- End quote ---
pomoc jest taka ze okno barteru nie zniknie ci po 30 sec tylko o jakiś czas później od co - czyli lipa
Wichura:
Mam 140% Bartera i jedyną różnicą wobec postaci z niską wartością tego skilla jest czas na handel w ilości 140 sekund. Różnicy w cenach nie zauważyłem.
vilaz:
Dodam tylko że obejście tego jest banalne. Wystarczy podczas szukania interesującego sprzętu, wrzucić raz na jakiś czas pojedynczego, capsa handlarzowi. Taaadaaah barter pointless.
russ10:
Witam wszystkich
Moje pytanie: czy można mieć jednocześnie więcej niż jedną postać? Tzn. nie grać nimi na raz, ale powiedzmy zmieniać sobie i np. w sobote być crafterem a w niedziele biggunnerem? Mam jedną postać, i chciałbym spróbować czegoś innego, ale boję się utraty danych (trochę sobie doświadczenia nabiłem a na początku jest bardzo ciężko).
Pozdrawiam
jan0s1k:
tak jest to możliwe i powszechnie stosowane nawet nie musisz na dni podzielać tylko po 3 minutach/10 minutach (niepotrzebne skreślić) możesz się przelogować
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version