Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (138/395) > >>

NTR:

--- Quote from: Alvin on June 03, 2010, 08:42:34 PM ---Mam pytanie czy jeśli ktoś przejmuje powiedzmy BH to można spokojnie w tym czasie iść do kopalni czy lepiej przeczekać te kilkanaście minut?

--- End quote ---
West Necromancers mają w zwyczaju nawiedzać kopalnie podczas przejmowania miasta:P

Kilgore:

--- Quote from: Floodnik on June 02, 2010, 09:23:34 PM ---Ale ubić kogoś, kto wraca z respawnu mając 10 hp, kogo widzicie pierwszy raz(czy naprawdę zasługuje na śmierć?)...
--- End quote ---

Hmm od tego jest ammo, żeby odsyłać na respawn.
Trupy czasami fajne rzeczy wypisujÄ… jak siÄ™ podejdzie :)

vagabond:
jestem średnio zaawansowanym traperem, strzelam z pistoletu 223. i P90, umiejętność obsługi małych broni mam na poziomie 187%. Pytanie czy opłaca mi dalej się pakować punkty w ten skill, czy większa ich ilość przydaje się tylko snajperom ?

ISn2:

--- Quote from: vagabond on June 04, 2010, 04:13:54 AM ---jestem średnio zaawansowanym traperem, strzelam z pistoletu 223. i P90, umiejętność obsługi małych broni mam na poziomie 187%. Pytanie czy opłaca mi dalej się pakować punkty w ten skill, czy większa ich ilość przydaje się tylko snajperom ?

--- End quote ---

To do jakiego poziomu powinienes rozwijac SG musisz stwierdzic na podstawie zasiegu uzywanej broni oraz percepcji + ewentualnosc celowanego strzalu. Dawniej do wyliczenia optymalnej ilosci SG uzywalo sie wzoru, z tego co pamietam ten wzor ulegl zmianie ale sprobuj:

--- Code: ---Skill + ((PE - 2) * 16) - (HEX * 4) - (AC of Target)
--- End code ---
W wynikowej nalezy uwzglednic ewentualna kare za STR wzgledem broni, miej tez na uwadze ze amunicja .223 FMJ dodaje Ci celnosci.

TheRiot!:
dobij do 200 i będzie git.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version