Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (125/395) > >>

TheRiot!:
ehh, kto normalny wbija z krowÄ… do NCR.

toć to jest perfidne jak uj, stealer z dużym udźwigiem podejdzie do takiej kruffki i 30 skałek spokojnie wyjmie ( zwykłych )

jodwig:

--- Quote from: TheRiot! on May 27, 2010, 07:07:52 PM ---ehh, kto normalny wbija z krowÄ… do NCR.

toć to jest perfidne jak uj, stealer z dużym udźwigiem podejdzie do takiej kruffki i 30 skałek spokojnie wyjmie ( zwykłych )

--- End quote ---

Dlatego nie wziąłem krowy, tylko swojego czarnego niewolnika :)

Nalewator:
W NCR obecnÄ… postaciÄ… bylem tylko 2 razy:

1. Po leather jacket z questa
2. Po profesje armourer 1 lvl.

Mam już 17 level i jakoś do NCR mi się nie spieszy...

Pytanie mam:

Chce zrobic SG3, już 15 leveli wczesniej dołączyłem do slaverów. Problem mam następujący - nie widzę w karmie relacji z raidersami (a trochę już ich natłukłem na encounterach), więc co jest grane?

TheRiot!:
wiem na pewno, że będąc slaverem możesz dołączyć do raidersów.

wystarczy mieć ( chyba ) dośc dużą karme u slaverów i zagadać o pracę inną niż łapanie niewolników

vilaz:

--- Quote from: TheRiot! on May 28, 2010, 01:04:28 PM ---wiem na pewno, że będąc slaverem możesz dołączyć do raidersów.

wystarczy mieć ( chyba ) dośc dużą karme u slaverów i zagadać o pracę inną niż łapanie niewolników

--- End quote ---

Bodajże 120 u slaversów minimum, (czyli quest np. przesyłka dla metzgera, albo nuke-cola) także nie możesz mieć ujemnej reputacji z raidersami. Tak więc nie możesz spotykanych na waście raidersów zabijać ^^.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version