Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Hargitto:
--- Quote from: Tomowolf on May 25, 2010, 07:10:39 PM ---Nom parę/naście osób (wliczając w to mnie) straciło dużo razy ekwipunek przez takie pierdoły ale to przecież WASTLANT IST HARSZ. Poza tym update wniósł tyle że trzeba szukać grupy (byle jakich osób , np dzisiaj grałem z dwoma ruskimi i potem z dwoma polakami loot na - 5- 10k :P) Ale wracając do tematu to wszystkie stwory (nawet te ludzkie :P ) czyli bandyci złodzieje i inni zyskali trochę hp aha i nie widziałem dzisiaj robobrainów w Sierra tylko te robotki z 4 rakietami (o dziwo mają 123 hp :P) . Hmm da się grać ale jest coraz trudniej dla takiego nowego gracza lub non pvpkowca z bazą i miliardami itanzuf.
Ale żeby nie offtopować to takie pytanko:
Gdzie się kopie ten uran i po ile i jak (prosiłbym o skrina)? Jak wygląda ta maszyna gdzie stoi (wiem że w Mariposie) Gdzie dokładnie jest?
--- End quote ---
Z tego co wiem to Uranu możesz szukać w broken hills albo redding w kopalniach.
Tomowolf:
Hmm jako że to temat pytań: chciałbym znaleść jakąś grupe wypadową (grasuje wokół NCR i Hub) np na bandytów lub inne rzeczy które dająkase :) mogę zabrać 2 oosby :)
TheRiot!:
pokręć się po NCR, a znajdziesz jakich ludzi o podobnych zainteresowaniach
Nalewator:
--- Quote from: TheRiot! on May 26, 2010, 02:55:15 PM ---pokręć się po NCR, a znajdziesz jakich ludzi o podobnych zainteresowaniach
--- End quote ---
Teraz lepiej się nigdzie nie kręcić zbyt długo odkąd złodzieje stali się bogami.
Edit:
Podobno juz to naprawili i mozna napieprzac do zlodziei.
vilaz:
--- Quote from: Nalewator on May 26, 2010, 03:06:17 PM ---Teraz lepiej się nigdzie nie kręcić zbyt długo odkąd złodzieje stali się bogami.
Edit:
Podobno juz to naprawili i mozna napieprzac do zlodziei.
--- End quote ---
Niestety nie, przed chwilą próbowałem. Po pokazaniu mi się komunikatu o kradzieży (i tym że strażnicy to widzieli) strzeliłem do złodzieja i oberwałem setką kul od strażników. :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version