Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Handyman:
teraz po wipie to nie wiem jak jest dokladnie bo nie dopadlem jeszcze nowej pokreconej tabeli, aczkolwiek zwieksza obrazenia krytyka i jestem tego pewny
przepraszam za słaby polski, jestem studentem
--- Quote ---SlackOut
--- End quote ---
Napisz do niego na privie ;)
Pandemon:
Ja słyszałem od pewnych źródeł, że jeśli masz better crits i strzelasz z laser rifle w torso to zawsze jest bypass armor (że niby w tej tabelce krytów to wygląda tak, że od 0-20 masz bypass armor, jak strzelasz w torso to masz 0, a jak masz better crits to masz +20 więc teoretycznie zawsze wyjdzie bypass armor). Ale sam nigdy tego nie testowałem.
Nomis:
@Pandemon, masz racje. Ignorowanie pancerza jest jednym z efektów krytycznych, które odpowiednio się losują. Mówisz o tej samej tabelce efektów o której ja wspomniałem w pierwszym poscie. Dokładnie wygląda ona tak http://falloutmods.wikia.com/wiki/Critical_hit_tables
@Handyman
Nie wiem jakie to pewne źródła masz, ale ja nigdy nie słyszałem o tym, by better criticalls zwiększał obrażenia. Co najwyżej pośrednio, bo łatwiej losują się efekty z większymi mnożnikami obrażeń.
Handyman:
Pewnie sie skompromituje ale:
tabela krytów w f1/2 jest inna niz w fonline i stad wnioskuje
Lece do pracy pa
NightSilv:
Szukam w Hub Jacoba do profki 1 lvl bg. Czytałem, że znajduje się on na południowym wschodzie, nad szeryfem. Ale nigdzie nie mogę go znaleźć :( Gdzie dokładnie jest Jacob? Dzięki za info
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version