Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Wichura:
--- Quote from: Parano on May 05, 2010, 05:32:37 PM ---Ciekawa ta mapa nowego Wastelandu. Interesuje mnie szczególnie lokacja Toxic Cave. Ktoś może napisać coś więcej niż na wiki? Gdzie w Klamath szukać trapera Meloya, co trzeba zrobić by uzyskać dostęp do lokacji? Jest tam coś ciekawego dla "niechemików"?
Do Klamath zapuszczam siÄ™ ostatnimi czasy tylko w celu odwiedzenia fryzjera.
I druga zagadkowa dla mnie lokacja - Scavengers. To jakiÅ› quest zwiÄ…zany z Boneyard?
--- End quote ---
Traper dający dostęp do Toxic Caves to o ile pamiętam ten łysy, Smiley w F2. Mogłem jednakowoż coś pomylić, pojawiło mi się to dość dawno a jeszcze nie zwiedziłem lokacji.
Scavengers pojawią się na mapie w czasie wykonywania questu Abandoned Bunker, to jeden z etapów które należy odwiedzić.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Parano on May 05, 2010, 05:32:37 PM ---Interesuje mnie szczególnie lokacja Toxic Cave. Ktoś może napisać coś więcej niż na wiki?
--- End quote ---
Nie ma tam nic ciekawego, zwykły mały bunkier, 2 poziomy, 1 komputer + kilka szafek. Mały labirynt aby do niego wejść, który gdzieniegdzie ma wyciek chemikaliów (które nie dają żadnych obrażeń). Swego czasu trafiało się tam za zamieszki w bazie militarnej ncr.
Parano:
--- Quote from: Wichura on May 05, 2010, 06:01:14 PM ---Traper dający dostęp do Toxic Caves to o ile pamiętam ten łysy, Smiley w F2. Mogłem jednakowoż coś pomylić, pojawiło mi się to dość dawno a jeszcze nie zwiedziłem lokacji.
--- End quote ---
No właśnie przeszukałem całe Klamath i pogadałem chyba z każdym pijaczkiem. Wydałem sakwę kapsli żeby rozplątać ludziom języki... Ale nadal nie wiem gdzie jest Toxic Cave.
Mógłby ktoś podać szczegóły do kogo zagadać i czym przekupić?
PS: Tego zadania z szukaniem kolesia i dodatkową kropką w Boneyard też nie mogę zainicjować w Junktown. Mam u trapera tylko dialogi dotyczące zamiany bazy itd... Liderowanie frakcji blokuje mi questy?? A może trzeba mieć charyzmę większą niż 3?
PS2: Namiary na lokację Scavenger można uzyskać w Boneyard od szefa straży, Dyera. Ale nie da się ruszyć questa.
Daro:
Pogadaj z murzynem w czerwonej koszulce w Trapper Town. On z przyjemnością wskaże ci lokalizację Toxic Caves.
KerUr:
Wie ktoś na jakiej zasadzie działa main skill Jinxed ?? (statystyki)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version