Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
TheRiot!:
jaką masz karme w tym mieście? a może próbowałeś coś zestealować?
w takim momencie można cię zabić, a jeżeli oni mają większą karme niż ty, guardzi będą bili ciebie ( imo )
wrednypiwosz:
--- Quote from: Pazoxi on May 03, 2010, 02:34:45 PM ---Może mi ktoś powiedzieć jak działają Guard's w miastach? Bo ja już nie mam sił do tej gry...
Byłem w Hubie przed chwila i poszedłem do General Store. Stał tam jakiś Over coś tam i jego kumpel. Zamknęli drzwi i zaczęli strzelać. Zabiłem jednego, drugi uciekł, a guard's zaczęli atakować mnie =|.
Totalnie bez sensu jest ten system obronny w miastach, po raz kolejny straciłem mój dorobek w tak głupi sposób.
Odechciewa się grać...
--- End quote ---
W Hub ewidentnie jest jakiś bug z tym związany. Prawdopodobnie kolesie Cie pierw okradli, Ty dostałeś cynk od strażników o tym fakcie, wtedy możesz do nich strzelać, JEDNAK działa to normalnie przez kilka sekund, potem złodziej traktowany jest jak normalny obywatel, dlatego zarobiłeś kulkę.
Eustachy:
--- Quote from: Daro on May 03, 2010, 08:40:50 AM ---W sklepach nowego avengera można dostać za 10k. Znajdziesz go np. w SF na tankowcu.
--- End quote ---
Czy z Charisma na 1 mogę tam zagadać do NPC-ków?
Ten tankowiec jest bezpieczny? tak jak, np. NRC? Czy mogą mi tam strzelić w plecy bez poniesienia winy?
edit///
Sam sprawdziłem, z charisma na 1 nie chcą ze mną gadać, nikt mnie nie zaatakował, (może farta miałem)
W każdym razie dzięki za pomoc.
Pazoxi:
Oni mnie nie okradli, wszedłem do general store i zamknęli drzwi. Zaczęli do mnie strzelać, jednego zdjąłem na critica, drugi uciekł i przybiegli guardzi strzelając do mnie.
Mały rudzielec zabrał moje rzeczy i taki był koniec.
Anyway, nie wchodźcie do NCR, całe miasto jest martwe.
Wbiło 10 typków i rozwaliło guardów i graczy, stoją już tam chyba już tak od 4h.
Kilgore:
Wbijajcie do NCR, stojÄ… jakieÅ› bluesuity do rozwalenia
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version