Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
TuX:
No jeżeli jesteś typowym snajperem to zwykły hunting rifle z lunetą powinien ci wystarczyć. Ostatnio udało mi się tym zrobić instakilla na Endless Walkerze. Zawsze możesz się pokusić o Sniper Rifle, ale wtedy licz się z większym kosztem strzału. No i jest to broń dość droga. Najlepiej jakbyś złapał Gauss Guna, ale to możliwe tylko na jakiś eventach.
TheRiot!:
@up
zaraz gauss rifle i PA -.-
@topic
na 21 lvl sniper z huntingiem(od gustu zależy czy ze scopem, znam gości co wolą bez) i combat leatherem potrafi nieźle narozrabiać :>
Jack Torrance:
--- Quote from: TheRiot! on April 30, 2010, 08:50:19 PM ---@topic
na 21 lvl sniper z huntingiem(od gustu zależy czy ze scopem, znam gości co wolą bez) i combat leatherem potrafi nieźle narozrabiać :>
--- End quote ---
To czuje się pocieszony :D Poza tym hunting rifle kosztuje tyle co nic, można je zresztą zdobyć choćby na Mobsterach, więc z ammo też nie ma problemu, combat leather też taniutki... Reasumując: ryzyko żadne bo na akcję wychodzę praktycznie z niczym a jak się uda to zyski mogą być konkretne :D No i granie snajperem coraz bardziej mi się podoba...
Pandemon:
Ja tam jednak polecałbym energy snajpera. Niby trudniej zdobyć ammo, ale nie trzeba się pieprzyć ze skillem repair i niepotrzebnie w niego ładować to 120 skill pointsów. Poza tym, laser rifle ma większy dmg niż snajperka, a tylko o 5 mniejszy zasięg.
Rejfyl:
U snajpera licza sie krytyki i to jak często "łamie" konczyny. Energy maja duzo wieksze obrazenia w przypadku krytykow i fatalne strzaly pojedyncze. Z kolei small guns maja ta zalete ze sa latwo dostepne i tanie w eksploatacji, ale obrazenia krytyczne sa duzo nizsze. Zdolnosc do "łamania" oraz knockoutow jest ta sama.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version