Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (97/395) > >>

KerUr:

--- Quote from: TheRiot! on April 29, 2010, 09:49:48 PM ---ale czy to ci się opłaca? wydasz 5k i i tak ci się ona zużyje :/

masz tam chyba 500 skałek ;/

--- End quote ---

w sensie ze co kopalnie prywatne to qpa ??

TheRiot!:
tak, raczej. Jeżeli nie masz zysku z nich większego niż 150k to qpa

Wichura:
Kupa jak na razie - 75k za kilkaset zwykłych kamyków, w dodatku nie można jej udostępnić innym graczom inaczej niż przyprowadzając bezpośrednio. I podobno jest limit ilości kamyków, czyli jak się wyczerpie, to kicha.

Jedna z moich dziewcząt nabyła coś takiego, rysunki:
- widok z mapy świata

- wejście

- w środku

Jack Torrance:
Mam pytanie dosyć istotne dla mojej obecnej postaci (small guns snajper "Terrorizer") odnośnie skilla Outdoorsman.

Chodzi o to, że pierwszą postacią (Head) miałem tego skilla 142 i często wyświetlały mi się pytania czy chce wejść w encounter w którym jednym z uczestników oprócz NPC-w był gracz (wastelander). Następną postacią miałem skill powyżej 100 (ale niestety nie pamiętam ILE DOKŁADNIE a o to tu chodzi) i Perka Awareness i tutaj nie tylko wykrywałem encountery z graczami ale też dostawałem na czerwono NICKA gracza zamiast komunikatu "wastelander".

A teraz Terrorizerem mam skill Outdorsman dokładnie 102, Perka Awareness i niestety żadnych spotkań z graczami. Pytanie: od jakiej wartości Outdoors (np. 110, 120) zaczyna się wykrywanie innych graczy na mapie?

EDIT: (z ostatniej chwili :P) dodatkowo proszę o polecenie jakiejś naprawdę dobrej snajperki (small guns) bo mam problem z wyborem sprzętu a przecież na ruskich trzeba jakoś polować... :D

Z góry dzięki za odpowiedzi,
Jack

KerUr:

--- Quote from: Jack Torrance on April 30, 2010, 05:50:11 PM ---Mam pytanie dosyć istotne dla mojej obecnej postaci (small guns snajper "Terrorizer") odnośnie skilla Outdoorsman.

Chodzi o to, że pierwszą postacią (Head) miałem tego skilla 142 i często wyświetlały mi się pytania czy chce wejść w encounter w którym jednym z uczestników oprócz NPC-w był gracz (wastelander). Następną postacią miałem skill powyżej 100 (ale niestety nie pamiętam ILE DOKŁADNIE a o to tu chodzi) i Perka Awareness i tutaj nie tylko wykrywałem encountery z graczami ale też dostawałem na czerwono NICKA gracza zamiast komunikatu "wastelander".

A teraz Terrorizerem mam skill Outdorsman dokładnie 102, Perka Awareness i niestety żadnych spotkań z graczami. Pytanie: od jakiej wartości Outdoors (np. 110, 120) zaczyna się wykrywanie innych graczy na mapie?

EDIT: (z ostatniej chwili :P) dodatkowo proszę o polecenie jakiejś naprawdę dobrej snajperki (small guns) bo mam problem z wyborem sprzętu a przecież na ruskich trzeba jakoś polować... :D

Z góry dzięki za odpowiedzi,
Jack

--- End quote ---

TO czy spotkasz jakiegoś gracza zależy od (przynajmniej według moich obserwacji) :
- twojego Out'a
- jego Out'a

Spotykam wielu nisko lvl'owych graczy , mam 100 Out , rzadko siÄ™ mi udaje (na szczęście) spotkać kogoÅ› z wysokim lvl (no jeżeli siÄ™ nie zatrzymajÄ… na zabicie kogoÅ›/czegoÅ›) chyba przez to ze maja sporego Out'a - to jak zabawa w kotka i myszkÄ™ - kto ma lepszy out ten widzi wiÄ™cej 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version