Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Pandemon:
Wpadniesz do Den w niewłasciwym momencie - spadniesz i stracisz wszystko (bo wątpie zeby juz mial wtedy namiot). W new reno podobnie.
TheRiot!:
oh, a od czego jest opcja PODGLĄDANIA MAPY? oO
TommyTheGun:
Myślę, że to wbrew pozorom dobre pytanie Riot, bo jak się okazuje nie wszyscy ogarnęli, że taka opcja jest dostępna :) Więc krótko o podglądzie:
Zabyś nie wlazł do miasta w momencie, kiedy dwudziestu wściekłych Rosjan kampi pod gridem.
Kiedy jesteś nad miastem, wciskasz guzik "Town/World", wybierasz wejscie ktore Cie interesuje i zamiast naciskac na trojkat skierowany w dol, naciskasz na ten skierowany w gore (z okiem w srodku) - rozgladasz sie, oceniasz sytuacje, naciskasz esc zeby wyjsc z podgladu.
A teraz odnosząc się do twojego postu. No cóż - Większość PK zdaje sobie sprawę z tego przycisku, wiec jak już kampią, to tak abyś się poczuł bezpiecznie. Tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy zza rogu wyskoczy Ci jakiś badass z minigunem podczas wycieczki do New Reno.
vilaz:
Den jest aktualnie pod panowaniem RDA z tego co mi wiadomo. A z nimi da radę pogadać ;] pod warunkiem, że się nie zrobi niczego głupiego z miejsca :P. Tak więc widzisz kogoś kto do ciebie mówi, to nie biegniesz sobie dalej w miasto tylko odpowiadasz albo spieprzasz spowrotem. Tyla ^^
Red Dot:
Jeżeli kontrolujemy Den i nie ma w nim aktualnie walki to wystarczy z daleka krzyczeć że chcecie zrobić profesje (quest) a walizka bezpiecznie dotrze do Metzgera. Bierzemy za to super fanty ;) czyli to co daje metzger. Jeżeli mamy przy sobie nuka cole to damy Ci ją w zamian za to co dostajesz od Metzgera.
Kupimy także niewolników oraz Jet w każdej ilości - oczywiście gotówka ;)
Najbardziej ryzykowne jest chodzenie w metalu i lepszych zbrojach (ludzie Metzgera straszne lubią takie cacka ;) )
TommyTheGun pytałeś mnie po co mi ten shotgun więc tak:
1. Jest sprzedawany a za kasę kupujemy od przybywających do den Jet i niewolników.
2. Dajemy graczom którzy deklarują dostarczenie niewolników lecz dopiero zaczynają i takie cacko jest dla nich bardzo wartościowe.
Potrzebujesz skorzystać z warsztatu - w Den można ;)
Po mieście chodzi Metzger Jr który od czasu do czasu ma jakieś kaprysy np kurtka dla jego taty (bossa) bo chłopina marznie z tą gołą klatą :D lepiej go wtedy posłuchać - często i tak odwdzięczy się jakimś podarunkiem ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version