Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Pandemon:
Dobra, już się tak nie musisz wymądrzać. Chyba, że masz opóźnienie 15 minutowe i nie zauważyłeś, że już dostałem odpowiedź.
blahblah:
--- Quote from: Pandemon on April 13, 2010, 06:21:02 pm ---Dobra, już się tak nie musisz wymądrzać. Chyba, że masz opóźnienie 15 minutowe i nie zauważyłeś, że już dostałem odpowiedź.
--- End quote ---
Po prostu wytyka ci, że niepotrzebnie po raz kolejny pytanie zadawane jest. A na dodatek uprzejmie dodał cytat gdzie masz mądrą odpowiedź uprzedającą następne głupie pytanie "ej. gadam z nim a tu tylko do wyboru dostałem za 30k albo 70k a tej za 50k nie ma do wyboru, co jest?"
Makarov:
OK pytanie z innej beczki
Czy jeśli mam Krowę [nie to nie jest krowa Xoena ;D] załadowaną po full i mam ją na follow w namiocie to jeśli namiot zniknie to krowa pójdzie za mną w świat? :]
Pozdro
Wilk:
--- Quote from: Makarov on April 13, 2010, 08:20:56 pm ---OK pytanie z innej beczki
Czy jeśli mam Krowę [nie to nie jest krowa Xoena ;D] załadowaną po full i mam ją na follow w namiocie to jeśli namiot zniknie to krowa pójdzie za mną w świat? :]
Pozdro
--- End quote ---
Jeźeli krowa będzie za tobą podążać i będzie w lokacji w której będziesz zakładał nowy namiot to nie zniknie, a jeśli ją zostawisz w starym namiocie i założysz nowy to prawdopodobnie zniknie, pewien nie jestem.
A ja mam pytanie co do namiotów, wiem że krajobraz wokół namiotu zależy od miejsca w którym rozbijemy namiot, czyli jeżeli na pustyni to namiot też będzie na pustyni, jeśli w mieście to w mieście, i tu pojawia się moje pytanie, czy jest kilka rodzajów terenu dla jednego środowiska czy tylko jeden? czyli załóżmy że chcę założyć namiot w mieście, i czy zależnie od rodzaju lokacji w jaką wejdziemy, np jeśli wejdziemy do miejskiego wybrzeża, to będzie mapa miejskiego wybrzeża dla namiotu czy tylko jest jeden typ scenerii miejskich ruin dla namiotu? mam nadzieje że zrozumieliście o co mi biega;p ?
blahblah:
Mapy do namiotów są dosyć ograniczone. Na przykład w górach już namiotu nie zrobisz. Więc chyba na wybrzeżu też napisze gra, że incorrect location. Z tego co wiem to jest może z pięć map pod namiot. Może mniej.
@Below:
A to ciekawe. Ja próbowałem i mi nie wyszło. Mapka z dużym wciętym V ze skał na górze i drzewkami na dole.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version