Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (67/395) > >>

Avant:
afaik - powinno dodawac.

Parano:
Perk living anatomy dodaje +5 dmg ale do strzału, nie do każdego pocisku osobno. Dla kogoś ze small guns walącego pojedynczymi strzałami z pistoletu jest przydatny, dla kogoś walącego seriami z karabinu - już mniej.

Ja akurat używam tego perka.

I tak jak już napisał Manero, wysokość skilla BG, SG, itd. nie wpływa bezpośrednio na podniesienie dmg tylko na celność przy coraz większych odległościach. Przy strzelaniu seriami ma to jakikolwiek wpływ na dmg, przy strzelaniu pojedynczym pociskiem nie ma.

TheRiot!:
Pandemon to nie nasza wina, że trzeba ci tłumaczyć jak opóźnionemu -.-

im większy skill tym większy damage, proste.

vilaz:
Oj kurde, Riot mieszasz :] upraszczasz aż za bardzo. Ponieważ tego samego efektu nie będzie przy miotaczach ognia, gdzie następuje pojedynczy "strzał". A także przy osiągnięciu 95% celności z bursta, ponieważ dmg nie wzrośnie ponad określoną sumę. :P

EDIT (po poniższym poście) : Panowie! jak na moje oko, to doskonały moment na koniec flame'a. Od tejże chwili obowiązuje reguła kto mądrzejszy ten zamilknie, kto się odezwie ten troll.

Pandemon:

--- Quote from: TheRiot! on April 12, 2010, 08:01:59 pm ---Pandemon to nie nasza wina, że trzeba ci tłumaczyć jak opóźnionemu -.-

im większy skill tym większy damage, proste.

--- End quote ---

Jakbyś nie zauważył to pare godzin przed Twoją jakże mądrą i wspaniałą wypowiedzią dostałem odpowiedź na to pytanie więc Twoja jakże mądra i wspaniała wypowiedź była już nie potrzebna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version