Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (66/395) > >>

RJ:

--- Quote from: Pandemon on April 12, 2010, 07:31:03 am ---No to w takim razie dlaczego niektóre nicki wyświetlało na czerwono a inne na zielono? Jakoś mi sie to bezsensowne w chacie wydaje bo raczej z wrogiem którego klepiesz akurat nie gadasz

--- End quote ---

Mumble. Wyswietla sie na czerwono kiedy ktos mowi aktualnie przez mikrofon. Hitman ma na bialo bo nagrywa filmik, ale czemu RD ma na bialo nick tez to nie wiem :)

Wydaje mi sie, ze na czerwono jesli ktos szepcze na kanale, a na bialo jesli mowi normalnie.

Pandemon:
Aha, wielkie dzięki :P
A nie wiecie może czy jest jakiś tool albo mod do FOnline, żeby wypisywało graczy, których mam w polu widzenia?

Jeszcze jedno pytanie:
Czy dmg zależy od skilla? Np. mam miniguna i skill bg 14%. Czy będę zadawał takie same obrażenia jak ktoś ze skillem 100% czy mniejsze?

wrednypiwosz:

--- Quote from: Pandemon on April 12, 2010, 07:38:26 am ---Czy dmg zależy od skilla? Np. mam miniguna i skill bg 14%. Czy będę zadawał takie same obrażenia jak ktoś ze skillem 100% czy mniejsze?

--- End quote ---

A teraz przeczytaj to jeszcze raz i sam sobie odpowiedz. Jeśli nie rozumiesz to czy pojedziesz dalej autem mając 14% paliwa w baku czy 100?

manero:
Minigun wysypuje 30 pocisków, gra wykonuje test trafienia odnośnie każdej z kul, czyli 30 rzutów kostką 100. Każda kula miniguna zadaje k4 obrażeń, im więcej kul trafi( im więcej udanych testów spośród tych 30) tym większy damage zadasz. Im lepsza umiejętność władania daną bronią tym większa szansa na trafienie, a co za tym idzie, na wbicie większego damagu. Proste? Czyli wysokość skilla big guns w przypadku miniguna nie wpływa bezpośrednio na zadawane nim obrażenia, aczkolwiek pośrednio owszem.

Damage modyfikujesz perkami: Bonus Ranged Damage albo Living Anathomy. W pewnym sensie również Better Critical oraz traitem Finesse.

Pandemon:
Dzieki za dobre wytłumaczenie manero (a Ty wrednypiwosz idz sie schowaj, nie widze zwiazku miedzy autem i minigunem ;) )
Na wiki FOnline wyczytałem, że Living Anatomy dodaje tylko 20% do doctora, to nadal aktualne czy już poprawili, że jednak dodaje +5 dmg?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version