Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (50/395) > >>

Pandemon:
Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?
I gdzie moge z nim wchodzić? Nie zastrzelą mi go w kopalni ani w warsztacie?

Avant:

--- Quote from: Pandemon on March 31, 2010, 03:32:10 pm ---Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?

--- End quote ---

Quote from: Pandemon on Today at 02:32:10 pm
Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?

Parano:

"1. Brahmina możesz kupić przeważnie u tych samych kolesi, którzy zlecają sprzątanie gówien. Czyli np. przy zagrodach w NCR i Hub. Brahmina możesz też złapać na linę, na pustyni.

2. Nie sprawdzałem jeszcze po wipe. Wcześniej brahminów nie poiło się. Mieszki z wodą są za to potrzebne do poruszania się brahminową karawaną (jako paliwo). Karawanę można kupić w NCR i Junktown.

3. Teoretycznie możesz wchodzić wszędzie. Ale jeśli brahmin będzie blokował przejście, warsztat, skały, to rozwali go straż albo jakiś wściekły gracz"

Avant:
Topic przeczyszczony z nieaktualnych, zbednych informacji,flame'u etc.

cerberix:
Ile doca trzeba mieć aby leczyć się? 90% wystarczy czy raczej nie?

Avoral:

--- Quote from: cerberix on March 31, 2010, 07:35:16 pm ---Ile doca trzeba mieć aby leczyć się? 90% wystarczy czy raczej nie?

--- End quote ---

Cóż, żeby leczyć się [przywracanie HP] trzeba mieć co najmniej 1% skilla w First Aid.
Jeżeli chodzi o likwidowanie stanu weakened i obrażeń typu złamana ręka/noga/oczy to 90 w pełni ci wystarczy [jeszcze mi się nie zdarzyło z 90 czegoś po Wipie nie poskładać]. Musisz jedynie zwrócić uwagę na stan Weakened, bo doc najpierw usuwa weakened a dopiero drugie użycie "składa".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version