Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Pandemon:
Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?
I gdzie moge z nim wchodzić? Nie zastrzelą mi go w kopalni ani w warsztacie?
Avant:
--- Quote from: Pandemon on March 31, 2010, 03:32:10 pm ---Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?
--- End quote ---
Quote from: Pandemon on Today at 02:32:10 pm
Gdzie mogę kupić bramina? Słyszałem też, że będę musiał go poić wodą jak już go będę miał, to prawda?
Parano:
"1. Brahmina możesz kupić przeważnie u tych samych kolesi, którzy zlecają sprzątanie gówien. Czyli np. przy zagrodach w NCR i Hub. Brahmina możesz też złapać na linę, na pustyni.
2. Nie sprawdzałem jeszcze po wipe. Wcześniej brahminów nie poiło się. Mieszki z wodą są za to potrzebne do poruszania się brahminową karawaną (jako paliwo). Karawanę można kupić w NCR i Junktown.
3. Teoretycznie możesz wchodzić wszędzie. Ale jeśli brahmin będzie blokował przejście, warsztat, skały, to rozwali go straż albo jakiś wściekły gracz"
Avant:
Topic przeczyszczony z nieaktualnych, zbednych informacji,flame'u etc.
cerberix:
Ile doca trzeba mieć aby leczyć się? 90% wystarczy czy raczej nie?
Avoral:
--- Quote from: cerberix on March 31, 2010, 07:35:16 pm ---Ile doca trzeba mieć aby leczyć się? 90% wystarczy czy raczej nie?
--- End quote ---
Cóż, żeby leczyć się [przywracanie HP] trzeba mieć co najmniej 1% skilla w First Aid.
Jeżeli chodzi o likwidowanie stanu weakened i obrażeń typu złamana ręka/noga/oczy to 90 w pełni ci wystarczy [jeszcze mi się nie zdarzyło z 90 czegoś po Wipie nie poskładać]. Musisz jedynie zwrócić uwagę na stan Weakened, bo doc najpierw usuwa weakened a dopiero drugie użycie "składa".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version