Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (44/395) > >>

viperPL:
Czy w junktown znajduje się bank? A jeśli tak to gdzie?

Wipe:

--- Quote from: viperPL on March 25, 2010, 07:50:00 am ---Czy w junktown znajduje się bank? A jeśli tak to gdzie?

--- End quote ---

Nie, najbliższy jest w Hub.

Cichy:
Dobry wszystkim na wstępie.
Pytanie może już gdzieś dyskutowane ale nie znalazłem na nie odpowiedzi w changelogu a jako, że jestem w pracy nie bardzo mogę przeszukać resztę forum...
Czy, skoro tylko część obiektów została przeniesiona w 3d i nie wprowadzono jeszcze modelu 3d dla głównej postaci, planowany jest kolejny wipe w najbliższym czasie? Podejrzewam, że tak skoro zajdzie chyba potrzeba tworzenia profilu od nowa (moduł ustalania wyglądu postaci itp.).
Pozdrówka.

wrednypiwosz:

--- Quote from: Cichy on March 26, 2010, 05:06:54 pm ---Dobry wszystkim na wstępie.
Pytanie może już gdzieś dyskutowane ale nie znalazłem na nie odpowiedzi w changelogu a jako, że jestem w pracy nie bardzo mogę przeszukać resztę forum...
Czy, skoro tylko część obiektów została przeniesiona w 3d i nie wprowadzono jeszcze modelu 3d dla głównej postaci, planowany jest kolejny wipe w najbliższym czasie? Podejrzewam, że tak skoro zajdzie chyba potrzeba tworzenia profilu od nowa (moduł ustalania wyglądu postaci itp.).
Pozdrówka.

--- End quote ---

Nie martw się, zanim to wprowadzą minie kilka miesięcy.

Pandemon:
Jak zbierać junk? Znalazłem te metalowe beczki, repair mam 49% (30 wymagane niby) i próbowałem wszystkiego. Nie da sie zebrać czy jak?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version