Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (387/395) > >>

Pazoxi:

--- Quote from: Vendetta on January 22, 2011, 02:17:46 pm ---Oprócz odpowiedzi na nie znane mi pytania nie otrzymałem informacji o grze. Nie róbcie łaski z opisaniem w 5-6 zdaniach o co chodzi w grze.  8)

--- End quote ---

http://fodev.net/forum/index.php?topic=3054.1890 -> 127 strona, Wichura ostatnio komuś "opisywał" grę.

Imprezobus:

--- Quote from: Daro on January 22, 2011, 11:42:43 am ---
The Los Alamos Warriors

--- End quote ---

gang ten mimo że ma prawie same zalety, ciekawych członków i naprawdę świetną atmosferę ma jedną wadę.

NIE MA GO.

:(

headshot:

--- Quote from: Daro on January 22, 2011, 11:42:43 am ---Całkiem sporo naszych rodaków działa w tym gangu Crazy88

--- End quote ---
Całych trzech? ;)

No, a co do LAW to czytając to szkoda, że taki gang nie istnieje.

Snuffer5124:
Witam.
Nie dawno zacząłem grę w FOnline 2238 jestem w vault city (?) czy jakoś tak i idąc za wskazówkami innyh postanowiłem trochę zarobić na życie... zbierając krowie nie czystości. Tu moje pytanie.
Gadam z kolesiem który stoi przy zagrodzie braminów ale nie dostaję questa (?) na sprzątanie kupska ani łopaty.
Postanowiłem, że zrobię to ręcznie ( ;D ) ale nie wiem co zrobić, żeby dostać za to kapselki.
Za pomoc z tym absurdalnym problemem serdeczne dzięki...

palesiak23:
co do shovelingu:
masz tam jakąś opcję, żeby typek dał Ci łopate, kwestia doczytania w dialogach. mająć łopatę ustawiasz ją w tryb 'użyj na', i klikasz na kupskach. w tym momencie dostajesz exp za to. po kapsle musisz się zgłosić do tego typa co Ci dał zlecenie, z opcją "i've cleaned something to You" (czy jakoś tak) i dostajesz kapsle

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version