Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (382/395) > >>

manero:
Już wiem w jakim gangu będzie grał. Poza tym tymi wszystkim pytaniami psujesz sobie całą frajdę z odkrywania gry na własną rękę.

Pudzian_Koks:
Może niektórzy nie lubią dużo myśleć i wolą mieć wszystko podane na tacy pod nos.

Perteks:
Masz łopate i kop :) To nie potrzebuje myślenia... kurcze przepraszam, bierzesz chwytasz za trzonek ( te takie drewaniane) i tą płaską metalową częścią wbijasz w ziemie, a teraz najtrudniejsza rzecz! Musisz wyciągnąć łopate z ziemi z ziemią na niej!

LSD:
1. jakimś magicznym sposobem zdobądź broń, zabij 10 krów po czym zbierz z nich skóry.

2. gdy już masz 10 skór znajdź najlepsze miejsce na tenta, blisko kopalni i workbencha.

3. użyj science na skórach w plecaku i powstanie namiot! omg wtf co to jest?! namiot to twój własny pierwszy dom! gratz!

4. zacznij zbierać kamyczki i inne duperele, a gdy pójdziesz wykraftować sobie broń i ammo ktoś się okradnie.

5. powtarzamy krok 4.

Tak wygląda gra w FO, cheers!

Wichura:

--- Quote from: kubako on January 20, 2011, 01:38:21 pm ---Dla konsologwlowia :O z onet.pl Dobra to dzieki za te odpowiedzi tylko nie wiem ktore itemy sprzedawac, czy oplaca sie sprzedawac jakies bronie jesli tak to jakie :/

--- End quote ---
Jakież to straszliwe itemy masz w posiadaniu, że tak pilno ci je sprzedawać?
Pr0-tip - najlepiej idą zielone harcerskie ubranka, znane jako Brotherhood Armor, medykamenty oraz zdaje się amunicja, ale liczona w tysiącach sztuk. Działaj.

--- Quote from: manero on January 20, 2011, 01:48:07 pm ---Już wiem w jakim gangu będzie grał.

--- End quote ---
Nie on pierwszy i nie ostatni. Po maksymalnie dwóch tygodniach takie okazy znikają, by nigdy nie wrócić. Z tego, co przewija się przez przedszkole, zostaje z grubsza na stałe może 1/10, może jeszcze mniej.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version