Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Dycha:
1. Ponieważ został wyłamany zamek, tak każdy może z niego korzystać bez kluczyków
2. Niestety nie da się założyć kłódki. Dostałem kiepskie źródło informacji.
3. Tak jak ty miałeś szczęście że go znalazłeś to może mieć każdy inny gracz
edit.
Unchained:
--- Quote from: Dycha on January 18, 2011, 10:13:50 am ---2. Da się go zamknąć, wystarczy założyć na niego kłódkę
--- End quote ---
I jedna kłódka zadziała równocześnie na bagażnik i sam samochód? Czy muszę mieć dwie oddzielne?[/quote]
--- Quote from: Dycha on January 18, 2011, 10:13:50 am ---3. Tak jak ty miałeś szczęście że go znalazłeś to może mieć każdy inny gracz
--- End quote ---
Chodziło mi o to czy jak zostawię go na wastelandzie to będę miał ten samochód zaznaczony na mapie. Już sobie przetestowałem i odpowiedź brzmi: tak :). Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że każdy mógłby się na niego natknąć, dlatego nie planuję nim innych kursów niż baza>namiot>baza :)
White150:
A to miałeś pieruńskie szczęscie. Jaki współczynnik LK?
Unchained:
--- Quote from: White150 on January 18, 2011, 02:39:04 pm ---A to miałeś pieruńskie szczęscie. Jaki współczynnik LK?
--- End quote ---
1 LK :P, więc jak widać szczęście "współczynnikowe" raczej nie ma tu wiele do rzeczy ;). To już drugi raz kiedy na pustyni znalazłem samochód, ale poprzednio był zamknięty.
palesiak23:
--- Quote from: Dycha on January 18, 2011, 10:13:50 am ---2. Da się go zamknąć, wystarczy założyć na niego kłódkę
--- End quote ---
czyyyli... jak zgubiłem jeden kluczyk (jebani PK, no i moje nieobeznanie i noobostwo :P) to musze wyłamać zamek i wsadzić kłódkę?
nie licząc pytania czy jedna kłódka = bagażnik + wózek, mam jeszcze jedno, mianowicie czy po założeniu kłódki korzystam normalnie z wozu (key w inv i jechane) czy muszę najpierw otworzyć wózek, skitrać kłódke do kieszeni i dopiero jechać? w sensie czy kłódka będzie mi lądować w inv i wymagać ponownego założenia?
+Unchained: jak wyglądało enco? :P pokazało Ci się to to "czy chcesz spotkać" i co tam było napisane? :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version