Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Unchained:
A teraz coś z zupełnie innej beczki... Kupiłem sobie samochodzik, w związku z tym 2 pytania:
1) Ile kosztuje dorobienie kluczyków u T-Raya? Mówi że mam za mało, ale ile by chciał to już nie łaska powiedzieć :).
2) Jak to jest z zostawianiem samochodu na pustkowiu? Czy działa to tak jak w F2, że tworzy się na mapie zaznaczona lokacja z samochodem? Czy może opuszczenie samochodu w random encounter = bezpowrotna strata bryki? Trochę za dużo jak na moją kieszeń taka zabawka kosztuje żebym miał odwagę samemu to przetestować ;)
Aquare:
--- Quote from: Unchained on January 16, 2011, 03:50:51 PM ---A teraz coś z zupełnie innej beczki... Kupiłem sobie samochodzik, w związku z tym 2 pytania:
1) Ile kosztuje dorobienie kluczyków u T-Raya? Mówi że mam za mało, ale ile by chciał to już nie łaska powiedzieć :).
2) Jak to jest z zostawianiem samochodu na pustkowiu? Czy działa to tak jak w F2, że tworzy się na mapie zaznaczona lokacja z samochodem? Czy może opuszczenie samochodu w random encounter = bezpowrotna strata bryki? Trochę za dużo jak na moją kieszeń taka zabawka kosztuje żebym miał odwagę samemu to przetestować ;)
--- End quote ---
1) Ostatnio około 1 k kapsli.
2) Tworzy sie taka lokacja (widzisz ją, gdy ją opuścisz), ale po 1 tygodniu nie ruszania go stamtąd (samochodu) znika z mapy świata. Taką lokacje moźe napotkac losowy gracz o ile tamtędy przechodzi i ma odrobinę szczęścia, jeżeli posiada wysoki poziom umiejętności lockpick to może go otworzyć i nim odjechać. Podobnie może sie wydarzyć, gdy zostawisz klucz do samochodu w tym samym encounterze.
palesiak23:
--- Quote from: Aquare on January 16, 2011, 04:10:25 PM ---2) Tworzy sie taka lokacja (widzisz ją, gdy ją opuścisz), ale po 1 tygodniu nie ruszania go stamtąd (samochodu) znika z mapy świata. Taką lokacje moźe napotkac losowy gracz o ile tamtędy przechodzi i ma odrobinę szczęścia, jeżeli posiada wysoki poziom umiejętności lockpick to może go otworzyć i nim odjechać. Podobnie może sie wydarzyć, gdy zostawisz klucz do samochodu w tym samym encounterze.
--- End quote ---
ja z kolei słyszałem że kupa prawda, a enco "Highwayman" to bandyci (w sumie to by sie potwierdzalo, w tym enco z reguly sa bandyci a wozka nie widac). wiec jak to z tym jest? =V
Schwartz:
Highwayman to bandyci, auta nie zobaczysz w nazwie enca.
Aquare:
Slyszałeś czy sprawdzałeś, bo jednak dostrzegam lekką różnicę. [do palesiak23 :)]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version