Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (370/395) > >>

marcek1989:

--- Quote from: Florek on January 14, 2011, 10:53:55 PM ---W słowniku języka polskiego jest napisane (...)
--- End quote ---

+Respect za "jest napisane" :D

vilaz:

--- Quote from: marcek1989 on January 15, 2011, 10:50:37 AM ---+Respect za "jest napisane" :D

--- End quote ---
I riposta którą kiedyś-gdzieś...

Właściwie to ekran u mnie odświeża się z częstotliwością 60Mhz więc jednak pisze. :>

palesiak23:
hmm..
ktoś wie, od czego zależy to, czy strzelają do mnie strażnicy w banku w NCR?
miałem `183 karmy w NCR. wszystko ok, łaziłem jak chciałem po banku i było ogółem git.
góra godzinę później, mając TYLE SAMO karmy, TAKI SAM status (neutral) i ani razu nie strzeliłem do kogokolwiek z NCR (żadni rangersi, żadna karawana etc) dostałem w banku od strażników kulkę w łeb, i profesja którą chciałem kupić (a zarazem 1,5k które by mim zostało, i które właśnie chciałem wpłacić- wole mieć mniej przy sobie w trakcie podróży, a bank po coś jest) poszły się pierdzielić.
od czego to więc zależne, jak nie od karmy i statusu? już wuj z kasą i itemami, to tylko gra, ale chce wiedzieć, co mam roić zeby nie dostawać kulki w łeb za ładne oczy :/

SPaCe116:
Mysle ze miales poprostu wyciagnieta bron - a to w tamtej czesci NCR jest zabronione.

Oj, nie gralo sie w F2, oj niedobrze ; >

palesiak23:
pilnowałem się z bronią, bo raz juz mi za to wladowali kulke. w łapie miałem kapsy, zeby mi nikt ich nie wyssał z inv. jestem na 100% pewien.
BTW, grałem, i w 1 i w 2 ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version