W słowniku języka polskiego jest napisane (...)
+Respect za "jest napisane"
Elo znacie jakieź serwy ? Ej i co to jest te fonline sdk bo slyszalem ze to mozna wlasnego priva miec ? Pomuzcie mi oki?
A teraz coś z zupełnie innej beczki... Kupiłem sobie samochodzik, w związku z tym 2 pytania:1) Ile kosztuje dorobienie kluczyków u T-Raya? Mówi że mam za mało, ale ile by chciał to już nie łaska powiedzieć .2) Jak to jest z zostawianiem samochodu na pustkowiu? Czy działa to tak jak w F2, że tworzy się na mapie zaznaczona lokacja z samochodem? Czy może opuszczenie samochodu w random encounter = bezpowrotna strata bryki? Trochę za dużo jak na moją kieszeń taka zabawka kosztuje żebym miał odwagę samemu to przetestować
2) Tworzy sie taka lokacja (widzisz ją, gdy ją opuścisz), ale po 1 tygodniu nie ruszania go stamtąd (samochodu) znika z mapy świata. Taką lokacje moźe napotkac losowy gracz o ile tamtędy przechodzi i ma odrobinę szczęścia, jeżeli posiada wysoki poziom umiejętności lockpick to może go otworzyć i nim odjechać. Podobnie może sie wydarzyć, gdy zostawisz klucz do samochodu w tym samym encounterze.