Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (361/395) > >>

Wichura:
Im częściej naprawiasz dany przedmiot, tym szybciej się zużywa. Można teoretycznie naprawiać "w nieskończoność", ale ile to naprawdę jest nie wiem - używam głównie broni białej, która (póki co) nie psuje się. Sensowna wartość skilla Repair to 180-200% + Tool w aktywnej ręce.

Unchained:
czyli równie dobrze 130-150 + super tool kit? Czy mówiąc tool miałeś na myśli właśnie super tool kit?

Wichura:
Ja jestem prosty człowiek i zawsze mówię co myślę.

Tool = takie smerfastyczne kombinerki, robisz z flintów i metal partsów, tych zwykłych.
Super Toolkit = czerwona skrzyneczka pełna skarbów, którą kupuje się w NCR u pewnego zdziercy za 2k kapsli.

Oba te przedmioty ulegają zużyciu wraz z ilością napraw, dlatego moim nieskromnym zdaniem lepiej machnąć ludzika-naprawiatora i dać mu tanie kombinerki, niż męczyć się na jednej postaci wywalając co jakiś czas nieco grosza.

To pisałem ja, jeszcze niedawno orędownik idei gry jednym jedynym ludzikiem. Zmęczyło mnie kopanie się z koniem, dlatego tak często używam zwrotu "zrób alta". Niestety.

ymkzz:
180% skilla repair umożliwia zrobienie profki Armorer(3) [produkcja brotherhood armorów] .Poza tym repair przydaje siÄ™ zawsze i wszÄ™dzie, od napraw najprostszych narzÄ™dzi zbrodni do zmniejszenia det. samochodów. Im wiÄ™cej skilla repair na alcie tym lepiej  8)

dikajos:
no ok to jesli to byli najemnicy i do mnie strzelali w broken hills to przyjalem do wiadomsoci, ale nei rozumem wciaz jaki jest powod tego ze do mnie strzelali?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version