Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Amanita:
--- Quote from: vilaz on January 05, 2011, 08:38:17 PM ---Woot Michelle? Ups :D jedna z postaci przeze mnie stworzonych i oddana w inne ręce ^^
--- End quote ---
My BOI! You speak non-sense!
Yvain:
Panowie i panie mam pytanie!
Muszę wstąpić do BoS żeby zgarnąć 3lvl armorera jednak pojawia się mały problem. Dostałem od BoS w Den questa "investigate suspicious red device", rzecz jasna w Navarro. Poszedłem tam licząc, że już na stacji zaskoczy mnie wielka pikająca czerwona lampka na jakimś robocie albo pomalowany na czerwono wpół zautomatyzowany brahim. Karmę w enclavie mam taką, że nie wierze żeby quest wymagał wchodzenia do środka. Jedyną wskazówką była jedna opcja dialogowa z Chrisem na stacji w której chciał 500$. Jednak jako, że akurat nie miałem gotówki to za bardzo nie zwróciłem uwagi myśląc, że to zapewne opcja wstąpienia do frakcji enclavy. Później dostałem krytyka z plazmy od strażnika i tak się zakończyła moja przygoda na wybrzeżu.
Ktoś wie o co chodzi w tym zadaniu? Bezcelowe bieganie z VC do Enclavy nie jest najciekawsze w tej grze, więc błagam o jakieś wskazówki. Czy jest to zadanie na wzór tego z F2?
vilaz:
--- Quote from: Amanita on January 05, 2011, 10:04:49 PM ---My BOI! You speak non-sense!
--- End quote ---
...szlag racja! Sorry ^^ Michelle była wipe temu. W tym wipie zamiast Michelle użyłem przecież electric eel ^^.
Aquare:
--- Quote from: Yvain on January 05, 2011, 10:48:35 PM ---Panowie i panie mam pytanie!
Muszę wstąpić do BoS żeby zgarnąć 3lvl armorera jednak pojawia się mały problem. Dostałem od BoS w Den questa "investigate suspicious red device", rzecz jasna w Navarro. Poszedłem tam licząc, że już na stacji zaskoczy mnie wielka pikająca czerwona lampka na jakimś robocie albo pomalowany na czerwono wpół zautomatyzowany brahim. Karmę w enclavie mam taką, że nie wierze żeby quest wymagał wchodzenia do środka. Jedyną wskazówką była jedna opcja dialogowa z Chrisem na stacji w której chciał 500$. Jednak jako, że akurat nie miałem gotówki to za bardzo nie zwróciłem uwagi myśląc, że to zapewne opcja wstąpienia do frakcji enclavy. Później dostałem krytyka z plazmy od strażnika i tak się zakończyła moja przygoda na wybrzeżu.
Ktoś wie o co chodzi w tym zadaniu? Bezcelowe bieganie z VC do Enclavy nie jest najciekawsze w tej grze, więc błagam o jakieś wskazówki. Czy jest to zadanie na wzór tego z F2?
--- End quote ---
Z tego co wiem, to wystarczy owe 500 caps zapłacić i cieszyć się dostępem do ogrodzonej części tuż obok, gdzie to należy dokonać identyfikacji niebezpiecznego obiektu.
BTW: Wykonanie questa o ile wiem nie jest konieczne do uzyskania 3 levelu profesji armorer.
Yvain:
Dzięki bardzo zaraz sprawdzę jak to działa!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version